Maestrο: Είναι οριστικό! Τότε θα ξεκινήσουν τα νέα γυρίσματα του 2ου κύκλου

Επιβεβαιώθηκε από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 29/1 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και μάλιστα ο ίδιος έκανε πολλές αποκαλύψεις κυρίως για τα επαγγελματικά του και λιγότερο για τα προσωπικά του.

Με αφορμή την τεράστια επιτυχία, που βλέπουμε να κάνει το Maestro τόσο στην Ελλάδα και πλέον στο εξωτερικό ο Παπακαλιάτης έχει ρίξει όλο το βάρος του στη δουλειά και όπως είπε έχει θέσει τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός σχολίασε αρνητικά την είσοδο του Maestro στο netflix).

Φυσικά και η επιτυχία των παραγωγών του τον ανταμείβουν και γι αυτό τον βλέπουμε να γράφει σειρές και να παίζει παράλληλα με μεγάλο πάθος.

Σε μία τέτοια φάση είναι και τώρα με τον Χριστόφορο να αποκαλύπτει πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου αλλά και τα σημεία - περιοχές, που θα αξιοποιήσει.

Η αποκάλυψη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το δεύτερο κύκλο του Maestro

«Τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου ξεκινάμε γυρίσματα. Το αργότερο 1η Απριλίου θέλω να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, γιατί μετά το Πάσχα θέλω να πάω Παξούς, γιατί η σεζόν στους Παξούς είναι τίγκα. Οπότε θέλω να γυρίσουμε εκεί και μετά να έρθουμε Αθήνα. Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν.

Καθόλου δεν ψωνίστηκα για το Netflix… Δεν έχει κάνει ακόμα παγκόσμια πρεμιέρα. Θα γίνει στα μέσα Μαρτίου σε όλες τις χώρες του κόσμου...Αγχώθηκα για αυτά που γράφω τώρα, ξέροντας ότι θα το δουν και πιο πολλά μάτια», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.