My Style Rocks: «Για να με σχολιάζουν, μάλλον κάνω κάτι...» - Το "άδειασμα" της Emilia Vodos για τις αρνητικές κριτικές

«Εκείνη την στιγμή δεν ένιωσα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Για να με σχολιάζουν, μάλλον κάνω κάτι...» - Το

Πανικό έχει προκαλέσει στο φετινό My Style Rocks, η Emilia Vodos, τόσο στους κριτές του ριάλιτι μόδας (δείτε εδώ τον τσακωμό της με τον Κουδουνάρη), όσο και στους τηλεθεατές. Η συμπεριφορά και οι "ακριβές" στυλιστικές επιλογές της είναι τα κύρια θέματα των τουιτεράδων, που σε καθημερινή βάση σχολιάζεται με όχι και τόσο καλό τρόπο.

Η παίκτρια από το ριαλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, μίλησε την Κυριακή (29/1) στον τηλεοπτικό φακό του Γειά σου και αναφέρθηκε στα όσα δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο για τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει για τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και την καταγωγή της.

Το ξεκαθάρισμα της Εmilia Vodos για τις πλαστικές, την καταγωγή και το My Style Rocks

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από τα σχόλια για την καταγωγή της, η Emilia Vodos δεν θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για άλλη μια φορά.

«Για να με σχολιάζουν, αυτό σημαίνει ότι κάνω κάτι καλά γιατί αν όλα αυτά δεν υπήρχαν, θα σήμαινε πως κι εγώ είμαι μια γλάστρα εδώ, κάτι το οποίο δεν θέλω», ανέφερε αρχικά.

Για την στιγμή που ρωτήθηκε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την καταγωγή της: «Εκείνη την στιγμή δεν ένιωσα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα»

Για τις αισθητικές παρεμβάσεις: «Δέχτηκα σχόλια για τις πλαστικές επεμβάσεις, απάντησα ανοιχτά πως έχω κάνει κάτι στο πρόσωπό μου, έφτιαξα τη μύτη μου και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία, είχα πάει με τους γονείς μου», αποκάλυψε η Emilia Vodos.

Λίγα λόγια για την Emilia Vodos

Ηλικία: 25 ετών

Επάγγελμα: Σύμβουλος επενδύσεων

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα ενώ πλέον μοιράζει το χρόνο της της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι. Η μόδα μπήκε από πολύ νωρίς στη ζωή της καθώς οι γονείς της ταξίδευαν συχνά για shopping. Οι στιλιστικές της συνήθειες κινούνται στο άσπρο-μαύρο και το My Style Rocks είναι για εκείνη μία προσωπική πρόκληση. Έχει ακριβό γούστο και δεν φοβάται να το δείξει και να το υπερασπιστεί.

Θέλει να φτάσει μέχρι τον τελικό. Πιστεύει πως θα φέρει πολύ δυνατές εικόνες γιατί έχει πολύ πλούσια γκαρνταρόμπα αλλά και πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Έχει μεγάλη αδυναμία σε τσάντες και παπούτσια, τα οποία είναι μόνο επώνυμα brands. Σε μία casual εμφάνιση μπορεί να συνδυάσει fast fashion και επώνυμα brands.

Όταν κάτι προσβάλλει την αισθητική της βγάζει έναν άλλο χαρακτήρα. Ομολογεί πως το πιο δύσκολο κομμάτι θα είναι τα λόγια των κριτών καθώς δεν έχει συνηθίσει να σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Emilia Vodos