My Style Rocks: «Είναι απόλυτα άδικο» - Ξέσπασε σε κλάματα η Emilia Vodos

Με αφορμή την κριτική του Κουδουνάρη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Είναι απόλυτα άδικο» - Ξέσπασε σε κλάματα η Emilia Vodos

Με ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο ξεκίνησε σήμερα 25/1 το My Style Rocks μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ ωστόσο ούτε αυτή τη φορά έλειψαν οι εντάσεις, οι διαφωνίες και τα κλάματα και μάλιστα μεταξύ της Emilia Vodos και της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι μόδας.

Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή σύμβουλος επιχειρήσεων -την οποία κατέκραξε στο Twitter η Άννα Μαρία Ψυχαράκη- αποφάσισε να συνοδεύσει τον πατέρα της στο θεατρικό αλλά η ενδυματολογική της επιλογή δεν εντυπωσίασε κανένας, ούτε τους κριτές ούτε τους συμπαίκτες της, με αποτέλεσμα να δεχθεί πολύ αυστηρή κριτική.

Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση και να ξεσπά σε δάκρυα.

«Δεν νομίζω πως είναι δίκαιο! Είναι άδικο. Είναι απόλυτα άδικο! Είναι απόλυτα άδικο» είπε ενώ εκείνη την ώρα η Χριστιάνα την αποκάλεσε.. «Drama Queen». Τελικά, η Emilia έλαβε 2 από τον Στέλιο Κουδουνάρη, 2 από τον Δημήτρη Σκουλό και 3 από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τα κλάματα της Emilia Vodos στο σημερινό 25/1 επεισόδιο του My Style Rocks

Λίγα λόγια για την συγκεκριμένη παίκτρια

Από πολύ μικρή ηλικία η Emilia Vodos ασχολείται με την μόδα, κάτι το οποίο κόλλησε από τους γονείς της, οι οποίοι πραγματοποιούσαν πολλά ταξίδια και αγόραζαν ρούχα από όλο τον κόσμο. Mάλιστα είναι αρκετά δεμένη και με τους δύο, οι οποίοι και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Έτσι, η μόδα έγινε κομμάτι της ζωής της και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο στυλ της. Τα γούστα της είναι ακριβά και μπορεί να το υποστηρίξει στο έπακρο, καθώς η ντουλάπα της είναι γεμάτη με designer αντικείμενα και ρούχα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να φτιάξει ένα ωραίο outfit με προϊόντα fast fashion.