«Μαζέψτε την ειλικρινά! Τι αχώνευτο παπί είσαι εσύ» - Το αιχμηρό σχόλιο της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη για την Αιμιλία από το My Style Rocks

«Ποια νομίζεις ότι είσαι; Πως μιλάς έτσι;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μαζέψτε την ειλικρινά! Τι αχώνευτο παπί είσαι εσύ» - Το αιχμηρό σχόλιο της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη για την Αιμιλία από το My Style Rocks

Το φετινό κύκλο του My Style Rocks (δείτε εδώ ποια παίκτρια αποχώρησε σήμερα 23/1) φαίνεται πως παρακολουθεί η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία ωστόσο εξέφρασε την δυσανασχέτησή της με τις τις δηλώσεις της 25χρονης Αιμιλίας.

Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη δήλωσε συμμετοχή στην εκπομπή μόδας, αναφέροντας στο βιογραφικό της πως γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα, ενώ πλέον μοιράζει το χρόνο της της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι.

Βέβαια, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν στα social media αρκετά σχόλια που δημιουργούν ερωτηματικά για την καταγωγή της, αποκαλύπτοντας πως είναι από την Αλβανία, ωστόσο η ίδια δεν το παραδέχεται.

Το αιχμηρό σχόλιο της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη για την Αιμιλία από το My Style Rocks

Μάλιστα, η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη ξέσπασε για την Αιμιλία μέσα από μια δημοσίευση που έκανε στο twitter, δηλώνοντας πως κατάγεται από την Αλβανία και είναι ντροπή να το κρύβει.

«Μαζέψτε την ειλικρινά κορίτσι που είσαι από το αλλού δηλαδή Αλβανία που ντρέπεσαι να το πεις και γενικά απαράδεκτο να μην λες την καταγωγή σου για γύρνα καλύτερα από κει που ήρθες. Τι αχώνευτοοοοο παπί Είσαι εσύ. Ποια νομίζεις ότι είσαι Πως μιλάς έτσι; ΞΟΥ ΞΟΥ», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Ψυχαράκη.

Από πολύ μικρή ηλικία η Emilia Vodos ασχολείται με την μόδα, κάτι το οποίο κόλλησε από τους γονείς της, οι οποίοι πραγματοποιούσαν πολλά ταξίδια και αγόραζαν ρούχα από όλο τον κόσμο. Mάλιστα είναι αρκετά δεμένη και με τους δύο, οι οποίοι και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Έτσι, η μόδα έγινε κομμάτι της ζωής της και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο στυλ της. Τα γούστα της είναι ακριβά και μπορεί να το υποστηρίξει στο έπακρο, καθώς η ντουλάπα της είναι γεμάτη με designer αντικείμενα και ρούχα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να φτιάξει ένα ωραίο outfit με προϊόντα fast fashion.

Όπως φάνηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η Emilia, έχει μάθει να απαντά και να στηρίζει την άποψή της. Κάπως έτσι εκνεύρισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία την χαρακτήρισε «γλωσσού» (δείτε εδώ τι ακριβώς έγινε).

Το προφίλ της στο instagram