Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Άνοιξε ολόκληρη τρύπα - Μεγάλες ζημιές στον τάφο του 14 μέρες μετά την κηδεία

Προσπάθησαν να το καλύψουν αμέσως...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα και συζητήθηκε σε κάθε μέσο ενημέρωσης (δείτε τον εδώ παραμορφωμένο κάτω από το φέρετρο). Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έφτασαν μόνο και μόνο για να τον αποχαιρετήσουν, ενώ η οικογένειά του βιώνει τεράστιο πένθος, με τους γιους του να μην θέλουν να πραγματοποιήσουν καμία δήλωση στις κάμερες σχετικά με το μυστήριο, αλλά ούτε και για τη ζωή και το έργο του (δείτε εδώ το υπερπολυτελές ρετιρέ των 250 τ.μ. που έμενε μέχρι πρότινως).

«Συλλυπητήρια για τον πατέρα σας» είπε η δημοσιογράφος στον Παύλο Γλύξμπουργκ, με τον ίδιο να απαντά: «Ευχαριστώ. Δεν κάνω καμία δήλωση. Να περάσουν 40 ημέρες και μετά τα λέμε».

Ζημιές στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Παρόλο που έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε, συνέβη κάτι το οποίο έφερε ξανά τον ίδιο στο προσκήνιο. Πιο συγκεκριμένα, εξαιτίας της κακοκαιρίας προκλήθηκαν φθορές στον τάφο του τέως βασιλιά, καθώς άνοιξε μια μεγάλη τρύπα, κάτω αριστερά. Αυτό συνέβη, διότι σηκώθηκε το τσιμέντο από τις κατολισθήσεις και από την βροχόπτωση.

Η αντίδραση των εργαζομένων ήταν άμεση και είχε ήδη τοποθετηθεί κάλυμμα για να μην προκληθούν εξαρχής ζημιές μέχρι να τοποθετηθούν οι πλάκες, ενώ ξεκίνησαν και άμεσα τις εργασίες μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ώστε να μην φαίνεται κανένα ίχνος από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

«Τις επόμενες ώρες θα βρεθούν στο Τατόι άνθρωποι από το υπουργείο Πολιτισμού, που έχουν την επιμέλεια στο Τατόι, όπου θα τοποθετήσουν τις πλάκες, ώστε να ολοκληρωθεί ο τάφος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου», ανέφερε ο ρεπόρτερ στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα.