«Το ακούτε για πρώτη φορά...» - Το μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα στον Μπο και έμεινε στο "διαβάστηκε"

Τι του έγραψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το ακούτε για πρώτη φορά...» - Το μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα στον Μπο και έμεινε στο

Μπορεί στο Survivor 4 η Καρολίνα να είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις για τον χαρακτήρα της, ωστόσο στο All Star τα έφερε όλα... τούμπα με το twitter να μην σταματά να την "δικάζει". Αφορμή η παράνομη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο που αποκαλύφθηκε με πλάνα από τα φιλιά της, την ώρα που πίσω στην Ελλάδα είχε σχέση με τον Μπο που δήλωσε τρελός και παλαβός για εκείνη.

Στις κάμερες μιλούσε για "αγάπη" προς τον νέο της αγαπημένο, ενώ όταν επέστρεψε πίσω μετά την αποχώρηση της, αποκάλυψε πως ήθελε να μάθει ο Μπο την αλήθεια όσο πιο γρήγορα γινόταν - δείτε τις δηλώσεις της.

Βέβαια, η αντίδραση του τραγουδιστή είναι άγνωστο αν είναι αυτή που περίμενε, ενώ την έκανε και unfollow από το Instagram....

Το μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα στον Μπο

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που είναι φίλος του Μπο, αποκάλυψε πως η Καρολίνα με το που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα, του έστειλε μήνυμα το οποίο όμως δεν απαντήσει ποτέ και έμεινε στο "διαβάστηκε".

«Πάμε να δώσουμε μια πολύ μεγάλη είδηση γιατί είπε "τι θα κάνει θα με σκοτώσει;" (δείτε εδώ τι είχε πει αναλυτικά). Επικοινώνησε ένας από τους δυο; Ποιος επικοινώνησε και τι. Το ακούτε για πρώτη φορά. Εγώ μαθαίνω ότι η Καρολίνα με το που ήρθε στην Ελλάδα, έφτασε στο σπίτι της, συναντήθηκε με την μητέρα της και με την πολύ καλή της φίλη και επικοινώνησε με τον Μπο. Έστειλε μήνυμα. Ίσως να βρεθούν. Απάντησε ο Μπο; Έμεινε στο διαβάστηκε. Επικοινώνησε λοιπον η Καρολίνα», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ALPHA.

«Χαίρομαι που δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία...»

«Με το Βο ήμασταν έναν μήνα μαζί, αλλά τον τελευταίο καιρό το θέμα πήρε εκτάσεις στα social. Ο Βο έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω και είναι το καλύτερο παιδί και πάνω από όλα είναι νοήμων και σωστός.

Αν έμπαινε θα ήταν σαν θείο δώρο θα μπορούσα να του εξηγήσω... Ήταν στενάχωρο αυτό, που έγινε αλλά έτσι τα έφερε η ζωή. Ήταν το άγχος μου και γενικότερα είπα ότι το έμαθε όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί ήθελα και εγώ να του το πω.

Ναι είχε ζητήσει ο Βο στο Μάριο να με προσέχει, αλλά δε μπορείς να προβλέψεις το πως θα εξελιχθούν τα συναισθήματα στη συνέχεια.

Το πως θα διαχειριστώ εγώ το Βο είναι κάτι, που θα μείνει στα δικά μου αρχεία. Το έχω πουλήσει το αμάξι μου, ακόμα εκεί είναι; Έχω πράγματα στο σπίτι του ναι, τέλος πάντων αυτό είναι κάτι άλλο...ήμουν εκεί τον τελευταίο καιρό. Είχε το αμάξι μου για να το πουλήσει», είχε πει η Καρολίνα στις πρώτες της δηλώσεις.