«Κ@λόπαιδα, η πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, γελοίους» - Αδιανόητο ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα κατά του Light

«Μη στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κ@λόπαιδα, η πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, γελοίους» - Αδιανόητο ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα κατά του Light

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος τράπερ βρίσκεται στο στόχαστρο του σχολιασμού των δημοσιογράφων (δείτε εδώ το βίντεο με τον Snik να τρώει ξύλο όσο είναι πεσμένος στο πάτωμα), ωστόσο ο Light αυτή τη φορά σχολιάστηκε έντονα από τον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1, την Δευτέρα 30/1, εξαιτίας ενός βίντεο που διέρρευσε στα social media λίγες ώρες νωρίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης φαίνεται πως παρακολουθεί και γελάει με έναν περαστικό τον οποίο κάποιοι άνδρες κυνηγούν και ξυλοκοπούν στη μέση του δρόμου. Ο παρουσιαστής, λοιπόν, βλέποντας αυτό το θέαμα, λαμβάνοντας και υπόψιν του πως εκείνος έχει "κράξει" άσχημα τον Γιώργο Λιάγκα, ξέσπασε στον αέρα και δεν μπόρεσε να τον συγκρατήσει κανείς.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Light

«Δεν είναι πουριτανός όποιος δεν του αρέσει το ξύλο. Θέλω να σου πω ότι η μαγκιά είναι να λύνεις ένα θέμα με επιχειρήματα. Αν δεν έχεις και καταφεύγεις στο ξύλο, αυτό για μένα είναι πουριτανισμός, οπισθοδρόμηση και βλακεία», ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του.

Και πρόσθεσε με έντονο ύφος: «Είναι ντροπή αυτό το πράγμα να το λέμε. Δεν είναι μοντερνιά το ξύλο. Εδώ η προκλητικότητα έχει να κάνει όχι μόνο με το ότι είναι κ@λόπαιδα αυτά τα παιδιά, έχει να κάνει με το ότι επαίρονται ότι είναι κ@λόπαιδα. Ωραίο μήνυμα δίνουμε».

«Ευτυχώς υπάρχει μία μειοψηφία της νεολαίας που σας ακολουθεί, η μεγάλη πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, γελοίους σας θεωρεί», τόνισε αμέσως μετά.

Ενώ έπειτα τον λόγο πήρε η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία επισήμανε: «Δηλαδή ξυλοκοπούν ένα παιδί στον δρόμο κι εμείς το βιντεοσκοπούμε και το ανεβάζουμε στο Instagram και όποιος αντιδρά σε αυτό είναι πουριτανός;».

Παίρνοντας ξανά τον λόγο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να αναφερθεί σε προσωπικό επίπεδο στον Light και στους υπόλοιπους τράπερς, προειδοποιώντας: «Και μη στείλετε ανθρώπους, γιατί το κάνετε. Μη στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε. Δεν σας φοβάμαι. Είναι μόδα τώρα. Σε παίρνουν από 2-3 τράπερς και σου λένε: μεγάλε, κινδυνεύεις από αυτόν».

«Εσείς κινδυνεύετε από το μυαλό που κουβαλάτε. Αυτό δεν είναι μία παραβατική συμπεριφορά; Αν πάλι είναι πλάκα, να βγει να μας το πει ο Light κι εγώ θα είμαι και ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη», δήλωσε κλείνοντας το θέμα ο ίδιος.