Σοφία Χατζηπαντελή: Ο Νίκος Κοκλώνης την θέλει στο επόμενο J2US - Η απάντηση που του έδωσε

Όλα όσα ειπώθηκαν στο αέρα του Breakfast@Star

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σοφία Χατζηπαντελή: Ο Νίκος Κοκλώνης την θέλει στο επόμενο J2US - Η απάντηση που του έδωσε

Το πρωί της Δευτέρας (30/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «BreakFast@Star» αναφέρθηκαν στο J2US και πιο συγκεκριμένα στα άτομα που προσπαθεί ο Νίκος Κοκλώνης να κλείσει για την επόμενη σεζόν του show. Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής του J2US έχει προσπαθήσει αρκετά για να κλείσει "καλά" ονόματα που θα στελεχώσουν τις θέσεις των διαγωνιζόμενων (δείτε εδώ για ποιούς φημολογείται).

Μέσα στα πρόσωπα "φωτιά" που θέλει ο Νίκος Κοκλώνης να βρίσκονται στο Show του είναι και η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, από την ολιγόμηνη συμμετοχή της στο GNTM.

Θα κλείσει την Σοφία Χατζηπαντελή ο Νίκος Κοκλώνης στο επόμενο J2US

Λίγο καιρό πριν ξεκινήσει ξανά το J2US τα ρεπορτάζ για τα ονόματα που θα δούμε στον νέο κύκλο του σόου δίνουν και παίρνουν. O Νίκος Κοκλώνης φέρεται να έχει προσεγγίσει τη Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο και κριτή του GNTM, που όπως ανέφερε η εκπομπή ο παραγωγός θέλει στο σόου του ως διαγωνιζόμενη.

Το μοντέλο ζει και δραστηριοποιείται στο εξωτερικό έχοντας ως βάση της το Λονδίνο και σύμφωνα με την εκπομπή δεν έχει ακόμα απαντήσει στην πρόταση και έχει θέσει τους όρους της. Φυσικά όλα τα ονομάτα και οι επαφές που έχει κάνει η Barking Well και ο Νίκος Κοκλώνης κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Αυτό που μπορούμε να πούμε μόνο είναι ότι αυτή την εβδομάδα θα «κλείσουν» και οι τελευταίες συμφωνίες ώστε το σόου να μπει σε τελική ευθεία. Όπως άλλωστε έχει υποσχεθεί ο Νίκος Κοκλώνης το J2US θα επιστρέψει μέσα στον Φλεβάρη.

Να υπενθυμίσουμε ότι και ο Σταμάτης Φασουλής σε συνέντευξη που είχε παραχωρίσει πριν από λίγο καιρό, για έναν ακόμη "διάσημο" συνάδελφο, που θα βρίσκεται μέσα στην ομάδα του Νίκου Κοκλώνη, στο J2US.

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Φασουλής απάντησε για τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Μια χαρά είναι η σχέση μου με τον κύριο Μπιμπίλα και θα γίνει και καλύτερη τώρα που θα διαγωνιστεί στο J2US».