Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

J2US: 5+2 ονόματα που θα ''εισβάλλουν '' στο show - Με τον τελευταίο θα γίνει πανικός

Πολύ κοντά στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού

J2US: 5+2 ονόματα που θα ''εισβάλλουν '' στο show - Με τον τελευταίο θα γίνει πανικός
TV 28.01.2023 22:38
Από Ελένη Μήτση

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, που έκανε το Just the 2 of us, το εντυπωσιακό show αναμένεται να βγει ξανά στον αέρα με τον παραγωγό και παρουσιαστή, Νίκο Κοκλώνη να ανυπομονεί για την έναρξη.

Τα ονόματα, που θα απαρτίσουν το διαγωνισμό θα είναι ένα και ένα, αφού ο Νίκος έχει αποδείξει, πως είναι πολύ καλός στο να δημιουργεί ξεχωριστές ομάδες ανθρώπων (δείτε εδώ σε ποια πολύ γνωστή ηθοποιό έχει γίνει πρόταση).

«Δεν προλαβαίνω να είμαι σκληρός κριτής όταν βλέπω μια παράσταση γιατί σκηνοθετώ την ώρα που βλέπω. Ελπίζω να παραμείνω στην κριτική επιτροπή του J2US, εκτός κι αν με διώξουν. Νομίζω ότι θα είναι η Καίτη Γαρμπή στον νέο κύκλο, γιατί να μην είναι; Δεν έχω ιδέα για All Star J2US. Μια χαρά είναι η σχέση μου με τον κύριο Μπιμπίλα και θα γίνει και καλύτερη τώρα που θα διαγωνιστεί στο J2US», είχε πει ο Σταμάτης Φασουλής.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Γειά σου το Σάββατο 28/1 ήρθαν στο φως νέα ονόματα, που θα μπουν στο παιχνίδι αν όλα πάνε καλά. Να τονίσουμε εδώ, πως έχουν πιάσει όλους τους κλάδους και έτσι θα έχουμε να δούμε διαφορετικές προσωπικότητες.

Τα νέα ονόματα που είναι πολύ κοντά στο ναι για το J2US

Πιο αναλυτικά, είναι πολύ πιθανό να διαγωνίζονται στο J2US οι: Γιώργος Κοψιδάς, Θάνος Μπίρκος, Ιάσωνας Παπαματθαίου, Σοφία Βογιατζάκη, το μοντέλο Έντουαρντ Στεργίου και οι δημοσιογράφοι Χρήστος Κούτρας και Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανάμεσά τους και η Ειρήνη Μερκούρη - Τα πρώτα πρόσωπα που συζητιούνται για το J2US

Έξι γυναίκες και τρεις άντρες - Τα ονόματα "φωτιά" που συζητούν με τον Κοκλώνη για το J2US

Share