MasterChef: Φωτογραφίες από το "παλάτι" που θα μένουν φέτος οι διαγωνιζόμενοι - Το πανέμορφο κυπαρισσί σαλόνι

Τα πλάνα από το BreakFast@Star

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
MasterChef: Φωτογραφίες από το

Το MasterChef 7 έχει ξεκινήσει και οι διαγωνιζόμενοι δίνουν καθημερινά μάχη για να μείνουν στο "παλάτι" που έχουν για σπίτι. Μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «BreakFast@Star», το πρωί της Δευτέρας (30/1) προβλήθηκαν πλάνα από το σπίτι που θα μένουν φέτος οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι μαγειρικής και που έδωσαν κυριολεκτικά μάχη για να είναι στην χρυσή 24άδα (δείτε εδώ ποιοι πέρασαν).

Μετά τις τελευταίες αλλαγές που ανακοινώθηκαν νωρίς την Παρασκευή για το MasterChef (δείτε τες εδώ), όλοι οι τηλεθεατές είναι έτοιμοι για το αποψινό (30/1) επεισόδιο για την πρώτη δοκιμασία και επίσημα και για την πρώτη αποχώρηση φυσικά.

Φωτογραφίες και βίντεο από το φετινό σπίτι του MasterChef

Στο νέο «παλατάκι» του MasterChef μπήκε η κάμερα του Star, παρά το γεγονός ότι οι νέοι παίκτες έχουν ήδη μπει στο νέο τους σπίτι και η κάμερα μας ξεναγεί στα δωμάτια των υποψήφιων MasterChefs. Το σπίτι, μια βίλα σε κρυφή τοποθεσία, όπως σε όλα τα ελληνικά ριάλιτ άλλωστε και έχει όλα τα "κομφόρ" αλλά όπως θα δείτε οι παίκτες, άνδρες και γυναίκες είναι αρκετά ακατάστατοι.

Πρώτα απ' όλα με το που μπεί κάποιος στο σπίτι, αντικρίζει την τεράστια και πεντακάθαρη πισίνα του σπιτιού και ακριβώς από δίπα φαίνεται το τζακούζι. Με το που μπεί κάποιος στο σπίτι, φαίνεται το πανέμορφο και συνάμα μίνιμαλ σπίτι των διαγωνιζόμενων, που είναι ντυμένο με κυπαρισσί και καφέ αποχρώσει. Στην συνέχεια, ακολουθούν τα δωμάτια, των παικτών που είναι θα λέγαμε ελαφρώς... ακατάστατα.

Βέβαια, τα δωμάτια των κοριτσιών,αν και δεν είχαν χρόνο για να τακτοποιήσουν είναι ακόμη σε καλή κατάσταση. Στο τέλος, θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ότι η κουζίνα που διαθέτουν και η τροφοθήκη τους αντίστοιχα, είναι αξιοζήλευτη, αλλά και πεντακάθαρη.