Έχουν και οι δυο το ίδιο - Το δώρο που έκανε ο Μάριος Πρίαμος στην Καρολίνα Καλύβα και την Ελευθερία Ελευθερίου

Βίντεο που αποδεικνύει πως ήταν οι σχέσεις τους πριν το Survivor All Star

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχουν και οι δυο το ίδιο - Το δώρο που έκανε ο Μάριος Πρίαμος στην Καρολίνα Καλύβα και την Ελευθερία Ελευθερίου

Μπορεί στο Survivor 4 να είχε προκληθεί σάλος για την σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη λόγω της σχέσης της με τον Γιώργο Λιβάνη, ωστόσο στο All Star η Καρολίνα Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος τους ξεπέρασαν, αφού και οι δυο είχαν σχέση πίσω στην Ελλάδα.

Γενικά έχει προκληθεί ένας μικρός χαμός από τότε που αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα σε Καρολίνα και Μάριο, ειδικά όταν πίσω στην Ελλάδα ο Μπο δήλωσε τρελός και παλαβός για την αγαπημένη του. Βέβαια, όταν έγινε γνωστή η απιστία της, όχι μόνο την χώρισε δημόσια, αλλά αποκάλυψε πως πίστευε ότι ο.. φίλος του Μάριος θα του την πρόσεχε.

Οι σχέσεις της Καρολίνας Καλύβα με την Ελευθερία Ελευθερίου πριν και μετά το Survivor All Star

Και ο Μάριος ωστόσο είχε σχέση λίγου διαστήματος με την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία μετά την αποχώρηση της Καρολίνας είναι έτοιμη να πάει στον Άγιο Δομίνικο και να αγωνιστεί, αλλά και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Πριν όμως γίνουν.... εχθροί, ήταν κολλητές! Την καλή σχέση που είχαν αποδεικνύει και βίντεο που πρόβαλλε η εκπομπή Super Κατερίνα. Οι δυο κοπέλες γυμναζόντουσαν μαζί λίγες εβδομάδες πριν οι παίκτες πετάξουν για το εξωτικό νησί. Μάλιστα, όχι μόνο γυμναζόντουσαν, αλλά αντάλλαζαν φιλιά και αγκαλιές.

Πλέον όμως ένας άντρας τις έχει χωρίσει!

Ελευθερία και Καρολίνα όμως δεν μοιράστηκαν μόνο τον ίδιο άνδρα, αλλά έχουν και το ίδιο δώρο από τον Μάριο Πρίαμο. Σύμφωνα με την εκπομπή του ALPHA, ο Κύπριος φαίνεται πως συνηθίζει τα δίνει στις καλές του τα ίδια δώρα.

Τόσο η πρώην όσο και η νυν έχουν δεχτεί από τον Μάριο δώρο φαρδιές μπλούζες.

Το σχόλιο της Καρολίνας για τη σχέση του Μάριου με την Ελευθερία

«Το Μάριο το γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής, δεν τον ήξερα. Στη ζωή κάποια πράγματα έρχονται απρόσμενα. Δεν το περιμένεις και έτσι ήρθε και ο Μάριος και ξαφνικά δε μπορώ να αναφέρω παραπάνω.

Δε γίνεται να ξεκαθαριστούν τα πράγματα έξω. Ο Μάριος είναι ένα απίστευτο παιδί, με αρχές και τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν κάτι τρομερό, ναι η αγάπη δε έχει όρια και γενικότερα σου συμβαίνει στη ζωή, δεν το ψάχνεις ήταν η κίνηση αγάπης, και όχι στρατηγικής. Είχαμε βρεθεί κάμποσες φορές από 7 - 8 λεπτά.

Ναι, είναι κάτι που καταλάβαμε και οι 4 για το drown και ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά, το λέω. Ήταν κάτι που δε θέλαμε να βγει προς τα έξω. Ο Μάριος είναι ένα τέτοιο παιδί δεν αφορά κανέναν το τι συμβαίνει...Εμένα αυτό μου άρεσε σε εκείνον. Ο Μάριος είναι ένα τέτοιο παιδί δεν αφορά κανέναν το τι συμβαίνει...Εμένα αυτό μου άρεσε σε εκείνον.

Δεν το ξέρω αυτό για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας αν είχε σχέση έξω. Δεν μου το είχε πει ποτέ και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά. Όχι ότι θα μου έλεγε “να η καινούρια μου σχέση ή κάνω κάτι με κάποιον”. Αλλά όπως σου είπα, ό,τι κι αν πούμε… Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά.

Δείτε επίσης: «Τι άλλο θα ακούσω γι' αυτή την ξεπέτα ρε παιδιά» - Το twitter σπάει πλάκα με τις πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας για τον Πρίαμο

Η ουσία είναι μία: στη ζωή δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα και τα συναισθήματα δεν ελέγχονται. Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα πληγώνονται, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Απλά σίγουρα δεν έγινε με καμία κακή πρόθεση. Ο στόχος μου στο Survivor All Star ήταν να ολοκληρώσω τον κύκλο μου

Τέλος τα συναισθήματα δεν τα ελέγχεις, όταν δεν έχουν νόημα, δεν έγινε κάτι με κακή πρόθεση. Στημένο; Εντάξει έχει ακουστεί...», είχε πει στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση της.