«Κοίτα έναν γελοίο τύπο που κορόιδεψε εμένα...» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξεφτίλισε δημόσια τον Μάριο Πρίαμο

«Αυτός ο άνθρωπος που με ειρωνεύτηκε δημόσια, ο ίδιος κάνει αυτό το πράγμα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κοίτα έναν γελοίο τύπο που κορόιδεψε εμένα...» - Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξεφτίλισε δημόσια τον Μάριο Πρίαμο

Πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz έχουν πάρει θέση και έχουν σχολιάσει το ειδύλλιο Μάριου Πρίαμου και Καρολίνας Καλύβα στο Survivor All Star, την ώρα που και οι δυο πίσω στην Ελλάδα είχαν σχέση ασχέτως αν είχαν μικρή διάρκεια. Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο παραγωγός λοιπόν τον "δίκασε" σε δηλώσεις που παραχώρησε στη εκπομπή Super Κατερίνα, έπειτα από σχετικά ερώτηση που του έγινε για τον εν λόγω παίκτη και τα καυτά του φιλιά με την Καρολίνα απομονωμένοι στην ζούγκλα - δείτε ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου για τον Πρίαμο

Όπως είπε, ο Μάριος Πρίαμος τον κορόιδευε και τον ειρωνευόταν όταν έγινε γνωστή η σχέση του με την Ιλάειρα Ζήση και έβγαιναν σε όλα τα κανάλια μιλώντας για τον έρωτα τους. Τώρα λοιπόν, έκανε αυτό και έγινε βούκινο σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

«Ξεφτίλα αυτό που έγινε, δεν έχω άλλη λέξη να χρησιμοποιήσω. Ντρέπομαι αλήθεια σου λέω. Αν μου το είχε κάνει αυτό η Ιλάειρα θα είχα πάρει φόρα και θα είχα φύγει από έναν γκρεμό κάτω γιατί δεν θα μπορούσε να το διαχειριστικό», ανέφερε αρχικά.

«Το δεύτερο φάουλ είναι αυτή η απαράμιλλη ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπισε που έφυγε η Καρολίνα και δεν κατάλαβε τίποτα από το τι έχει συμβεί ή κάνει ότι δεν κατάλαβε. Εγώ όμως δεν θα σταθώ σε αυτά. Θα σου πω αυτό που με στεναχωρεί και με κάνει να μην θέλω να αναφέρω ούτε το όνομα.

Πραγματικά ντρέπομαι γιατί αυτός ο άνθρωπος που κορόιδεψε εμένα, ότι είχα έναν ψεύτικο έρωτα, εγω βροντοφώναζα, αυτό ο άνθρωπος που με ειρωνεύτηκε δημόσια και μου έλεγε όλη η Κύπρος "είδες τι έγραψε ο Μάριος για εσένα;" και έπρεπε για μεγάλο διάστημα να απολογούμαι και να πρέπει να τον δικαιολογώ, αυτός ο άνθρωπος, ο ίδιος κάνει αυτό το πράγμα. Εις γνώσην του ενώ ξέρει ότι αυτή η κοπέλα είναι με έναν άλλον άνθρωπο, άσχετο που είναι ένας μήνας. Την πρόσεξε πολύ ωραία το έιδαμε όλοι.

Εκείνο το βράδυ, λέω κοίτα ένα γελοίο τύπο που τόλμησε να κοροϊδέψει εμένα για τον έρωτα του»