«Ήταν λίγο στεναχωρημένη με όλο αυτό το θέμα, γιατί...» - Όλη η αλήθεια για την ψυχολογική κατάσταση της Ελευθερίου μετά το σκάνδαλο με τον Πρίαμο

Όσο κι αν προσπαθεί να το κρύψει...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί η Καρολίνα Καλύβα να αποχώρησε από το Survivor All Star, ωστόσο το ειδύλλιό της με τον Μάριο Πρίαμο δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα και το κοινό "διψά" να μάθει την αλήθεια για την σχέση τους, αλλά και για την σχέση που είχε ο δεύτερος με την Ελευθερία Ελευθερίου εκτός παιχνιδιού, κάτι που φαίνεται πως δεν είχε αναφέρει πουθενά όλο αυτό το διάστημα (δείτε εδώ ποιο είναι το ίδιο δώρο που έκανε και στις δύο συντρόφους του).

Η τραγουδίστρια πραγματοποίησε τις πρώτες της δηλώσεις για το όλο θέμα πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ τι είπε), χωρίς να θέλει να δείξει τα πραγματικά της συναισθήματα, τα οποία προδίδουν όλοι όσοι την γνωρίζουν. Ένας από αυτούς είναι και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αποκάλυψε στην κάμερα του Super Κατερίνα την Δευτέρα 30/1 ποια είναι η ψυχολογική της κατάσταση.

Η αλήθεια για την κατάσταση της Ελευθερίου μετά το σκάνδαλο με τον Πρίαμο και την Καρολίνα

«Και το ένα ευρώ έχει αξία για εμάς, για όλους. Το να στερηθείς και ένα ευρώ και δύο ευρώ για ένα παιχνίδι και να ψηφίσεις τον αγαπημένο σου παίκτη είναι στήριξη ότι και να πεις», είπε αρχικά σχετικά με τις δηλώσεις της μητέρας της Καρολίνας για τον Bo.

Και συμπλήρωσε: «Με την Ελευθερία μιλάμε, είμαστε πολύ φίλοι και με την Ελευθερία είμαστε σαν αδέλφια, έχουμε περάσει πολλά. Ήταν λίγο στεναχωρημένη με όλο αυτό το θέμα, γιατί φέρθηκε ωραία στον Μάριο. Εντάξει, στεναχωρήθηκε, αλλά οκ πάει κι αυτή να παλέψει εκεί πέρα, είναι μαχήτρια, μακάρι να τα καταφέρει. Με την Ελευθερία πριν λέγαμε "δεν ξαναπάμε, ξαναζεσταμένο φαγητό, δεν πάμε", αλλά τελικά εγώ δεν πάω, αυτή θα πάει».

Όσον αφορά την Βαλαβάνη και την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους, επισήμανε: «Με την Ευρυδίκη μιλήσαμε όταν ήμουν στην Αυστραλία, της είπα "καλωσόρισες", μιλήσαμε, ήταν και κρυωμένη η κοπέλα, αλλά μιλήσαμε αρκετά, είπαμε κάποια πράγματα, κατάλαβε κάποια πράγματα, κατάλαβα κι εγώ. Εντάξει, όλα καλά»,

ενώ στη συνέχεια, μίλησε και για τον Γιώργο Κορόμι, παίζοντάς το ανήξερος για το ότι βρίσκεται ήδη στο παιχνίδι υποτιμώντας τον, αλλά δεν άφησε απέξω και τον Νίκο Μπάρτζη που θεωρεί πως έχει εμμονή με τον Σάκη Κατσούλη. Αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Βασάλο, εξηγώντας πως, παρά τα όσα έχει πει για εκείνον, θεωρεί ότι μπορεί να φτάσει στον τελικό.