Καρολίνα Καλύβα: «Καμία δικαιολογία...» - Αυτά είναι τα μηνύματα που αντάλλαξε ο Μπο με την μητέρα της

Αναλυτικά τα sms τους λίγο μετά τα πλάνα με τα φιλιά της με τον Μάριο Πρίαμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καρολίνα Καλύβα: «Καμία δικαιολογία...» - Αυτά είναι τα μηνύματα που αντάλλαξε ο Μπο με την μητέρα της

Ένα μικρός χαμός έχει σημειωθεί με την μητέρα της Καρολίνας σχετικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει για την κόρη της και τη σχέση της με τον Μπο. Στην εκπομπή Super Κατερίνα λοιπόν, έβγαλαν στη δημοσιότητα τα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξαν με τον πρώην σύντροφο της κόρης της.

Αφορμή για να κάνουν αυτό το ρεπορτάζ, στάθηκαν η δηλώσεις της κυρίας Ζωής στην εκπομπή Γειά σου, όπου ανέφερε πως όσα έχουν ακουστεί είναι ψέματα και είχε να μιλήσει μαζί του μόνο όταν ήταν να παραλάβει το αυτοκίνητό της από το σπίτι του.

«Παρακολούθησα την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και ειπώθηκαν εκεί κάποια αναληθή πράγματα από φίλους του Μπο. Με πείραξαν, βέβαια, δεν ισχύουν κάτι τέτοια. Ουδέποτε εγώ παρακάλεσα τον Μπο στη δεύτερη ψηφοφορία της κόρης μου να την υποστήριξε.

Ήταν ήδη τελειωμένη η ιστορία αυτή και από θέμα Survivor και από θέμα σχέσης. Δεν είχα λόγους να αναφερθώ στον Μπο. Αυτό με πείραξε, οι αναλήθειες. Δεν μίλησα καθόλου μαζί του. Η τελευταία μου επικοινωνία μαζί του ήταν όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο της Καρολίνας και του είπα: έλα να πάμε για έναν καφέ να σε γνωρίσω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά - δείτε την απάντηση της Ελένης Τσολάκη.

Τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Μπο η μητέρα της Καρολίνας και την "ξεσκεπάζουν"

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδη που προηγουμένως αποκάλυψε το μηνύματα που έστειλε η Καρολίνα στον Μπο, αφότου είχε επιστρέψει σπίτι της από το Survivor All Star, έβγαλε στην φόρα τα μηνύματα που έστειλε η μητέρα της στον τραγουδιστή αλλά και την αντίδραση της στα πλάνα από τα φιλιά της με τον Μάριο.

Μητέρα Καρολίνας: Δεν το χωράει ο ο νους μου αυτό που βλέπω

Μπο: Δεν υπάρχει δικαιολογία

Μητέρα Καρολίνας: Καμία δικαιολογία! Θα έλεγα το ίδιο και για το αγόρι μου...

Μητέρα Καρολίνας: Καλύτερα να φύγει από αυτό το... εκεί μέσα, μετά από όλα αυτά. Αλλά πως να φύγει...

Μπο: Θα φύγει πολύ σύντομα δυστυχώς...

Μητέρα Καρολίνας: Ας φύγει αφού είναι χαζή!