«Εγώ κι αυτός ήμασταν ένα» - Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται για πρώτη φορά τον άγνωστο "έρωτά" της

«Ποτέ δεν ένιωσα το ίδιο δέσιμο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εγώ κι αυτός ήμασταν ένα» - Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται για πρώτη φορά τον άγνωστο

Η Ελένη Μενεγάκη συχνά, μέσα από την εκπομπή της, Ελένη στο κανάλι του MEGA, προχωρά σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο (δείτε εδώ τι είπε για τις άγνωστες ικανότητές του), αλλά και τα παιδιά τους (δείτε εδώ το ξέσπασμα για το παιδί που της "χρεώνουν").

Την Δευτέρα 30/1, όμως, ένα βίντεο που προβλήθηκε στο πλατό της έδωσε την αφορμή να διηγηθεί μία πολύ συγκινητική ιστορία της με έναν άλλο έρωτα που έζησε.

Ο άγνωστος έρωτας της Ελένης Μενεγάκη με...

Στο βίντεο αυτό προβλήθηκε ένας σκύλος ο οποίος έκανε παρέα στο αφεντικό του όσο εκείνο βρισκόταν στο νοσοκομείο, προδίδοντας πως τα λόγια της αφορούν την αγάπη και το δέσιμο που είχε με έναν από τους σκύλους της.

«Η πρώτη φορά που βρέθηκα με σκυλάκι στη ζωή μου, όταν για πρώτη φορά νοίκιασα το σπίτι μου και έμεινα μόνη μου μαζί του, η σύνδεση που είχαμε… δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι υπάρχει στιγμή στη μέρα ή στη βδομάδα ή στον μήνα που δεν θα είμαι μαζί του όποιος άλλος κι αν ήταν. Σχέση; Οικογένεια; Αδέλφια; Φίλοι; Εγώ κι αυτός ήμασταν ένα», εξομολογήθηκε αρχικά η ίδια.

«Εμείς οι άνθρωποι που αγαπάμε τα ζώα και που μπορούμε να έχουμε την ίδια σύνδεση μαζί τους έχει να κάνει και σε ποια περίοδο της ζωής μας είμαστε. Αυτό που ζω τώρα με εσένα και τον Κούπερ, άκουγα και από τους καλεσμένους, αλλά είναι αλλιώς να το βλέπεις», ανέφερε έπειτα απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Έχω πρόβλημα τώρα, γιατί όταν λείπω από το σπίτι καμιά φορά εκτός Αθηνών και πρέπει να τον αφήσω σε ξενοδοχείο, τις ώρες που λείπει από το σπίτι είναι άδειο το σπίτι. Ο Κούπερ έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο, θέλει να με ακουμπάει. Αυτό που είδα στο βίντεο δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Έρχεται και θέλει να είναι δίπλα μου. Όταν δεν νιώθεις καλά, έρχεται και βάζει τη μουσούδα του επάνω σου, γιατί το νιώθουν τα σκυλιά ότι δεν είσαι καλά», τόνισε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος.

Και συμπλήρωσε εκείνη αμέσως μετά: «Δεν εξηγείται, είναι σαν να έχεις έρθει πολύ κοντά με μία άλλη ψυχή. Έχω αγαπήσει όλα τα σκυλάκια που έχουν έρθει στη ζωή μας. Και ένα που ήρθε με τον Μάκη μαζί και το σκυλάκι που πήραμε εμείς όταν ήθελε ο Άγγελος οπωσδήποτε κάτι να παίζουν μαζί, επειδή δεν του γεννούσα αγόρι… Ποτέ δεν ένιωσα το ίδιο δέσιμο με το πρώτο μου σκυλάκι. Αυτό που ήμασταν εγώ κι αυτό μονάχοι».

«Είναι και λίγο πρόβα για παιδί. Πρέπει να το προσέχεις, να του βάλεις φαγητό, να το βγάλεις τη βόλτα του, να τρέξεις αν αρρωστήσει», σχολίασε από την πλευρά της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να επισημαίνει: «Για σένα είναι 10 χρόνια από τη ζωή σου. Για αυτό είσαι όλη του η ζωή».