«Δεν θέλω να μιλήσω να...»: Έξαλλος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με ερώτηση για την Φαίη Σκορδά - Τι συνέβη μεταξύ τους

«Αυτό το ψέμα και την υποκρισία για τη δημόσια εικόνα μας, δεν την μπορώ»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν θέλω να μιλήσω να...»: Έξαλλος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με ερώτηση για την Φαίη Σκορδά - Τι συνέβη μεταξύ τους

Το πρωί της Κυριακής (29/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, που πρόσφατα είχε αναφερθεί στην κατάσταση που επικρατεί με την Καρολίνα και τον Μπο (δείτε εδώ τα λόγια του) μίλησε στην κάμερα του Open για την ανάρτηση που έκανε στο instagram και όχι μόνο.

Ο Στεφανος Κωνσταντινίδης την ώρα που ο δημοσιογράφος και συνάδελφος, του έκανε μια ερώτηση, το θεώρησε υπερβολή και βγήκε εκτός εαυτού.

Η έντονη αντίδραση του Στέφανου Κωνσταντινίδη από ερώτηση δημοσιογράφου

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Survivor All Star και την γνωριμία του με τον Μπο, μετά τις εξελίξεις στη σχέση του με την Καρολίνα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ρωτήθηκε και για την ανάρτηση όλο νόημα που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram.

«Εγώ δεν έγραψα για ποιον είναι και δεν θα ξανακάνω το λάθος, ούτε θα γράψω σε ποιον αναφέρομαι, ούτε τίποτα. Αλλά αυτό πάλι, κάποιος να φεύγει για να σώσει την αξιοπρέπειά του και να μιλάμε για ανοιχτές αγκαλιές και ανοιχτές πόρτες, τουλάχιστον δεν μας είπαν εάν ήταν οι πόρτες της εισόδου ή της εξόδου», απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την ανάρτηση που θεωρήθηκε ως μήνυμα στον Βασίλη Νομικό και την αποχώρησή του από την εκπομπή της Σκορδά.

«Αυτό το ψέμα και την υποκρισία για τη δημόσια εικόνα μας, δεν την μπορώ, δεν την έχω υπηρετήσει ποτέ και σκάω πάρα πολλές φορές», είπε ξεσπώντας ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Σε ερώτηση για τη Φαίη Σκορδά ο δημοσιογράφος αντέδρασε έντονα μπροστά στην κάμερα, αφού αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό: «Δεν θέλω να μιλήσω να πω το παραμικρό, δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για κανέναν, σχολιάζω μόνο τα του οίκου μου», είπε στο Open Weekend.