Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Το ‘χω στημένο έτοιμο και...»: Η ξεκάθαρη απάντηση της Χριστίνας Λαμπίρη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

«Δεν πιστεύω ότι όλα πάνε σε όλους»

«Το ‘χω στημένο έτοιμο και...»: Η ξεκάθαρη απάντηση της Χριστίνας Λαμπίρη για την επιστροφή της στην τηλεόραση
News 30.01.2023 15:10
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Το πρωί της Δυετέρας (30/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Χριστίνα Λαμπίρη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που πρόσφατα μίλησε για την πολυετή απουσία της από την τηλεόραση (δείτε εδώ τα λόγια της) έκανε λόγο στην εκπομπή του Alpha, για την πιθανή επιστροφή της στην μικρή οθόνη και το project, που έχει στο μυαλό της.

Επιπλέον, η Χριστίνα Λαμπίρη έκανε λόγο και για το My Style Rocks, που παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητ του ΣΚΑΪ και την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Τη γνωστή παρουσιάστρια εντόπισε ο τηλεοπτικός φακός του Alpha και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη, όπου τη ρώτησε για τα πρόσωπα της φετινής σεζόν αλλά και την ενδεχόμενη τηλεοπτική της επιστροφή στο μέλλον.

«Περνάω μία ήρεμη φάση της ζωής μου. Είμαι μεταξύ μαγαζιού, σάιτ, κόρης και εγγονού στην Πάτρα, πηγαινοέρχομαι. Θα ήθελα να γυρίσω στην τηλεόραση, γιατί είναι η δουλειά μου αλλά θα ήθελα να μπορώ να επιλέξω τι θα μπορούσα να κάνω» δηλώνει η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Δεν πιστεύω ότι όλα πάνε σε όλους ούτε πως όλες οι ηλικίες κάνουν για όλα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Ποιο είναι το concept με το οποίο θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση; Η Χριστίνα Λαμπίρη απαντά: «Το ‘χω στημένο έτοιμο και ωραίο στο μυαλό μου. Είναι εβδομαδιαίο, γιατί είναι δύσκολο αλλά νομίζω ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον».

Για τα πρόσωπα και τις εκπομπές που επιλέγει να παρακολουθήσει η ίδια στην τηλεόραση η δημοσιογράφος αναφέρει: «Εμένα μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα, να ξέρω τι έχω απέναντί μου, τι βλέπω. Θέλω ψυχαγωγία; Ψυχαγωγία μέχρι τέλους. Ξέρω ότι από τη στιγμή που θα κάνω τον πρόλογό μου μέχρι την ώρα που θα αποφωνήσω, θα έχω την ψυχαγωγία στο μυαλό μου, πώς θα περάσει καλά ο κόσμος».

«Ανάλογα με τη διάθεσή μου επιλέγω να δω είτε καθαρή ψυχαγωγία, είτε καθαρή ενημέρωση» συμπληρώνει.

Σε ερώτηση για την παρουσία της Κατερίνας Καραβάτου στο My Style Rocks η Χριστίνα Λαμπίρη σημειώνει: «Αρχικά χαίρομαι που επέστρεψε και μάλιστα με μία εκπομπή που ήθελε να κάνει. Έχει νόημα καμιά φορά να δοκιμάζεσαι. Δεν μας χαλάει να λέμε ναι στην πρόκληση. Είναι πολύ καλή έτσι κι αλλιώς, έχει όλα τα στοιχεία του καλού παρουσιαστή».

Τέλος, αναφορικά με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου επισημαίνει: «Δεν μιλώ ποτέ για συναδέλφους, γι’ αυτό και είμαι ανιαρή στις συνεντεύξεις μου, γιατί δεν δίνω τους τίτλους που ένας αρχισυντάκτης ή ένας διευθυντής θα ήθελε. Απ’ τη στιγμή που βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα, πάει να πει ότι πρέπει να είναι. Ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγνώριστος στα 19 του ο Κόρομι - Βίντεο από όταν έψαχνε σε εκπομπή της Λαμπίρη τον έρωτα

Η Χριστίνα Λαμπίρη "λύνει" τη σιωπή της για τις καλές εποχές της τηλεόρασης - «Ήμουν στα τάρταρα, στα πατώματα, όταν...»

Share