«Με έπνιξε και άρχισε να μου κάνει κακό» - Σπάνια εξομολόγηση από την Χριστίνα Λαμπίρη για την απουσία της από την τηλεόραση

«Είχα γίνει δύστροπος και κακός χαρακτήρας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Με έπνιξε και άρχισε να μου κάνει κακό» - Σπάνια εξομολόγηση από την Χριστίνα Λαμπίρη για την απουσία της από την τηλεόραση

Το μεσημέρι της Τετάρτης (26/10) μέσα από την εκπομπή, «Ελένη» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Χριστίνα Λαμπίρη. Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια άνοιξε το σπίτι της στη Ραφήνα και μίλησε για όλους και για όλα.

Να τονίσουμε πως η ίδια έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απομακρυνθεί από την μικρή οθόνη αφού από την άλλη δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον λόγο που είναι εκτός. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχτεί στην καριέρα της.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Λαμπίρη

«Αν έλειπε κάποιος από την τηλεόραση θα ήταν». «Αυτή τη δουλειά δεν την έκανα ως περαστική, στην πραγματικότητα εγκατέλειψα τη δουλειά μου και μου έχει στοιχίσει, δεν είναι η παρουσίαση η δουλεία μου»Η δουλειά με έπνιξε και άρχισε να μου κάνει κακό.

Είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου και είχα γίνει δύστροπος και κακός χαρακτήρας, δεν ήμουν εγώ. Εννοείται ότι ένιωσα προδομένη, αλλά είναι μέρος της δουλειάς» και σημειώνει «ναι μεν ήμουν αφοσιωμένη στη δουλειά μου, αλλά όταν έφευγα είχα προσωπική ζωή και ένα παιδί να με περιμένει».

«Ήμουν στα τάρταρα, στα πατώματα, όταν...»

Η Χριστίνα Λαμπίρη το πρωί της Τρίτης 31/5 έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλα! Η γνωστή δημοσιογράφος, που έχει μιλήσει εκτενώς για την απώλεια των γονιών της, αναφέρθηκε στην παλιά καλή εποχή που οι ψυχαγωγικές εκπομπές ήταν στα φόρτε τους, για το κουτσομπολιό αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία είχαν γίνει σαν "εφιάλτης" για εκείνη μία περίοδο.

«Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να χαρεί, μέγα λάθος και το έκανα στο παρελθόν. Αν με ρωτάς, αν έχω απολαύσει σπουδαίες επαγγελματικές στιγμές, η απάντηση είναι για πάρα πολύ λίγο. Το κουτσομπολιό, που δεν το αγαπώ άλλα μία χαρά μας έβγαλε μέχρι εκεί που μας έβγαλε, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, άβολο», δήλωσε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Παρακολουθούσα τα νούμερα τηλεθέασης άρρωστα, το πρώτο που έκανα όταν άνοιγα τα μάτια μου. Ήμουν στα τάρταρα, στα πατώματα, όταν τα νούμερα τηλεθέασης ήταν χαμηλά. Ανέχομαι, άλλα έχω εκρήξεις και γίνεται χαμούλης, όταν με πιάνει το «κεφαλλονίτικο», μού γυρίζει το μάτι. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, επειδή ταυτίζομαι πολύ με τον παρουσιαστή και ξέρω την θέση του, είναι σαν το ξαναζώ και με στεναχωρεί», πρόσθεσε.