«Δες αν με ακολουθούν...» - Ο κακός χαμός με τον Νίκο Μουτσινά στο ΣΚΑΪ για Αρναούτογλου, Ηλιάκη, ΑΝΤ1 & OPEN

"Κόλαφος"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δες αν με ακολουθούν...» - Ο κακός χαμός με τον Νίκο Μουτσινά στο ΣΚΑΪ για Αρναούτογλου, Ηλιάκη, ΑΝΤ1 & OPEN

Το τελευταίο διάστημα επικρατεί ένας πανικός σχετικά με τις κόντρες των διασήμων, οι οποίες φαίνεται πως μεταφράζονται με follow και unfollow στα social media. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ένταση ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την πρώτη να έχει διαγράψει την δεύτερη από το Instagram (δείτε εδώ την απάντησή της), ενώ αυτές τις μέρες που έχει γίνει ο κακός χαμός με το Survivor All Star και την Καρολίνα Καλύβα, τον Μάριο Πρίαμο, την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Bo, όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος ακολουθεί ποιον (δείτε εδώ τα μηνύματα που αντάλλαξε ο τελευταίος με την μητέρα της πρώην του).

Αυτό, λοιπόν, έπεσε στην αντίληψη του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο κατά την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι. Ωστόσο, δεν μίλησε για όλα τα παραπάνω, αλλά έφερε παραδείγματα από τη δική του ζωή και συγκεκριμένα μίλησε για την σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Μαρία Ηλιάκη, αλλά και το ΑΝΤ1 και το OPEN, με τα οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

"Κόλαφος" ο Νίκος Μουτσινάς για Αρναούτογλου, Ηλιάκη, ΑΝΤ1 και OPEN

«Τον Γρηγόρη; Τον ακολουθώ. Αυτός με ακολουθεί; Για να κάνουμε χαμό τώρα. Δες αν με ακολουθούν από τον ΑΝΤ1 και το Open. Η Ηλιάκη με ακολουθεί; Εγώ την ακολουθώ; Ποιος άλλος δεν με ακολουθεί; Θα τα κάνουμε όλα μούτσι!», είπε ο παρουσιαστής στη Βάσια που την έβαλε να κάνει το τσεκ.

«Μπλοκ! Μπλόκαρέ τον», σχολίασε έπειτα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που τον ακολουθεί κάνοντας χιούμορ φυσικά.

Που πηγαίνει μετά τον ΣΚΑΙ ο παρουσιαστής

Όπως έχει φημολογηθεί από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, ο Νίκος Μουτσινάς διανύει την τελευταία του χρόνια στον ΣΚΑΙ. Τα νούμερα τηλεθέασης έχουν πέσει αρκετά και γενικά πολλές είναι οι σπόντες που έχει πετάξει και ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, στο Πρωινό σήμερα 11/11 αποκάλυψε που θα δούμε από τη νέα σεζόν τον παρουσιαστή αλλά και τι εκπομπή πρόκειται να αναλάβει.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Νίκος Μουτσινάς έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη για να κάνει βραδινό stand up comedy πιθανόν στον ALPHA.

«Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι του χρόνου στον ΣΚΑΪ και έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει βραδινό στον Alpha. Θα είναι σαν το Nick O’ clock από ό,τι μαθαίνω, θα είναι λίγο late night και λίγο stand up comedy», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.