«Έπρεπε να πάρω ένα...» - ''Κόκκαλο'' όλοι στο Πρωινό μας με το δώρο του Σοϊλέδη για τα γενέθλια της Αντωνά

Είναι full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έπρεπε να πάρω ένα...» - ''Κόκκαλο'' όλοι στο Πρωινό μας με το δώρο του Σοϊλέδη για τα γενέθλια της Αντωνά

Το πρωί της Δευτέρας 30/1 ο Άρης Σοϊλέδης πήγε καλεσμένος στο Πρωινό μας σχολιάζοντας όλη την επικαιρότητα σχετικά με το Survivor all star, αφού οι εξελίξεις είναι διαρκώς ''καυτές''.

Ο ποδοσφαιριστής εκτός όμως από το ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε και στο κομμάτι και στη σχέση του με τη Μαρία Αντωνά, με την οποία είναι φουλ ερωτευμένος και συγκεκριμένα σήμερα είχε τα γενέθλιά της (δείτε εδώ την εντυπωσιακή τούρτα για τα 5 χρόνια σχέσης τους).

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο Άρης δε θα μπει από ότι φαίνεται στο παιχνίδι παρά το γεγονός, πως ήταν πάρα πολύ καλός αθλητικά στο Survivor με τη σύντροφό του να τονίζει για εκέινον.

«Κάθε παίκτης ο οποίος έβγαινε από το Survivor, σίγουρα έπινε έναν καφέ και μαζί μου και με τα άλλα παιδιά και τις οικογένειες τους και έλεγε κάποια πράγματα που συνέβαιναν μέσα στο παιχνίδι, που στο τηλεοπτικό κοινό αυτά δεν ήταν ευρέως γνωστά. Οπότε εμείς είχαμε και μια άλλη ενημέρωση και πληροφορία και για αυτό το λόγο υπήρχε και μια άλλη αντιμετώπιση δική μου γιατί γνώριζα κάποια πράγματα περισσότερα.

Παρόλο που είχα όμως αυτόν τον δημόσιο λόγο δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να δώσω πληροφορίες από μέσα ή να πω το οτιδήποτε άλλο ενάντια σε κάποιο άλλο παιδί ώστε να τον προσβάλλω ή να τον διαβάλλω ενώ ήξερα αρκετά πράγματα», είχε πει η Μαρία Αντωνά.

Το δώρο που πήρε ο Άρης Σοϊλέδης για τα γενέθλια της Μαρίας Αντωνά

«Α, πονεμένη ιστορία. Γιατί τα δώρα είναι δώρα. Έπρεπε να πάρω ένα καλό δώρο. Το δαχτυλίδι είναι εδώ και χρόνια. Επειδή η Μαρία τη μία μέρα μπορεί να θέλει το ένα και τη μία το άλλο, δεν την βρίσκεις και εύκολα! Υδροχόος με Δίδυμο, όπως κι εγώ», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.