"Έλιωσε" το Instagram - Η φαντασμαγορική τούρτα για την επέτειο 5 χρόνων του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Αντωνά
Instagram / Μαρία Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένα από τα ζευγάρια που έγιναν γνωστά στο κοινό εξαιτίας της συμμετοχής του δεύτερου στο Survivor 5, όπου με κάθε ευκαιρία μιλούσε για την καλή του και τον γάμο που θα ετοίμαζαν μόλις θα έβγαινε από το παιχνίδι. Μπορεί ο γάμος να έχει αναβληθεί (δείτε εδώ γιατί), όμως ο έρωτάς τους δεν περνάει με τίποτα και οι δυο τους θα περιμένουν με ενθουσιασμό την ημέρα που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας όσο κι αν αυτή αργήσει.

Οι δυο τους είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες, επομένως η αναμονή γι' αυτούς είναι παιχνιδάκι. Πρόσφατα, μάλιστα, έκλεισαν 5 χρόνια σχέσης και το γιόρτασαν με πολλούς τρόπους. Αρχικά, ένας από τους μέλλοντες κουμπάρους του, ο Κώστας Φραγκολιάς, τους ετοίμασε ολόκληρη έκπληξη στο πλατό του Happy Day (δείτε εδώ τι σκαρφίστηκε), αλλά στη συνέχεια γιόρτασαν και μόνοι τους στο σπίτι τους σβήνοντας άλλη μία τούρτα. η οποία ήταν πολύ εντυπωσιακή.

Η εντυπωσιακή τούρτα για την επέτειο 5 χρόνων του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τους εορτασμούς και η τούρτα που διάλεξαν εκείνοι ήταν λευκή με κόκκινα γράμματα, καρδιές και ένα ερωτευμένο ζευγάρι και πάνω σε αυτήν είχαν τοποθετήσει το κεράκι με το νούμερο πέντε.

Αντωνά - Σοϊλέδης επέτειος
Instagram / Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά Άρης Σοιλέδης τούρτα
Instagram / Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά Άρης Σοϊλέδης επέτειος
Instagram / Μαρία Αντωνά

Αυτό είναι το σπίτι τους

Πέρα από τον γάμο, όμως, ο ποδοσφαιριστής ανέφερε πως τα χρήματα που κέρδισε θα πήγαιναν και στο σπίτι που θα έμεναν. Αφού το βρήκαν, η Μαρία Αντωνά φάνηκε να έχει ήδη διαλέξει το αγαπημένο της σημείο και θέλησε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια λοιπόν, σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, το βράδυ της Τετάρτης 2/11 κάθισε στο μπαλκόνι της για να χαλαρώσει και να χαρεί την εντυπωσιακή θέα του νέου της σπιτιού αγναντεύοντας την απέραντη θάλασσα.

Νέο σπίτι αντωνά σοιλέδη

Όπως γνωρίζουμε - καθώς το ζευγάρι έχει επιλέξει να μην μοιράζεται ποια τόσα στιγμιότυπα από την οικία του στα social media - το σπίτι έχει μεγάλες τζαμαρίες στα μπαλκόνια, όπως κι ένα υπέροχο τζάκι.