«Δεν θέλω να συζητήσουμε αυτό το θέμα» - Αμηχανία στο Breakfast at Star με την αντίδραση της Μαριάννας Τουμασάτου σε δημοσιογράφο

Κανείς δεν το περίμενε αυτό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θέλω να συζητήσουμε αυτό το θέμα» - Αμηχανία στο Breakfast at Star με την αντίδραση της Μαριάννας Τουμασάτου σε δημοσιογράφο

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες εξαιτίας του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος μίλησε για την ηθοποιό κατά την απολογία του στο δικαστήριο, χωρίς να το περιμένει κανείς (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε). Παρόλα αυτά, η ίδια συνεχίζει να κρατά χαμηλό προφίλ.

Η κάμερα του Breakfast at Star, ωστόσο, την εντόπισε την Δευτέρα 30/1 και η ρεπόρτερ του καναλιού θέλησε να την ρωτήσει για ένα άλλο θέμα που ακούγεται έντονα αυτό το διάστημα και την αφορά. Πιο συγκεκριμένα, φήμες έλεγαν πως θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Αμηχανία με την απάντηση της Μαριάννας Τουμασάτου στην κάμερα του Breakfast at Star

Εκείνη, όμως, μιλώντας στην εκπομπή, αρνήθηκε και διέψευσε τα πάντα, λέγοντας: «Δεν θέλω να συζητήσουμε αυτό το θέμα», ενώ τόνισε πως δεν θέλει καμία σχέση με την πολιτική, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση της ζωής της.

«Μου έκανε τρομερή εντύπωση, γιατί γράφτηκε σε όλα τα sites, είχε δηλώσει και η ίδια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι της αρέσει ο χώρος της πολιτικής και ότι την ενδιαφέρει να κινηθεί σε αυτούς τους ρυθμούς. Και τώρα βλέπουμε κατηγορηματική διάψευση. Άλλοι αφήνουν ένα παραθυράκι ανοιχτό», σχολίασε μετά την προβολή του βίντεο η Μαίρη Αργυριάδου.

«Η γυναίκα σχεδόν αιφνιδιάστηκε από την ερώτηση. Λες και είναι κάτι που δεν περίμενε καν να ακούσει», τόνισε έπειτα από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Επειδή η Μαριάννα Τουμασάτου είναι ένας πολιτικοποιημένος άνθρωπος, εάν της είχε γίνει μία πρόταση και ήταν κοντά στο να μπει σε ένα ψηφοδέλτιο, δεν θα ήταν και τόσο κατηγορηματική», κατέληξε η Μαίρη Αργυριάδου.

Και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, επισήμανε: «Είπε για τις τωρινές εκλογές, αυτό κρατήστε».