«Κύριε Λιάγκα και τα υπόλοιπα σπίρτα στο πάνελ...» - Ο Light απειλεί με μηνύσεις το Πρωινό του ΑΝΤ1

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κύριε Λιάγκα και τα υπόλοιπα σπίρτα στο πάνελ...» - Ο Light απειλεί με μηνύσεις το Πρωινό του ΑΝΤ1

Ο κακός χαμός βλέπουμε να έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με ένα βίντεο, που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, το οποίο αφορά στο πρόσωπο του τράπερ Light και ένα νεαρό με ποδήλατο, που πέφτει στην παρέα του.

Το περιστατικό αναφέρθηκε τη Δευτέρα 30/1 στο Πρωινό με το Γιώργο Λιάγκα και το υπόλοιπό πάνελ να σχολιάζει την στάση του Light, καθώς στη συνέχεια ο τράπερ δημοσίευσε ένα βίντεο με το οποίο εξηγούσε τι συνέβη με το βίντεο, που διέρρευσε.

Δείτε εδώ επίσης: «Σιχάματα, εσείς είστε βιαστές και παιδόφιλοι» - Αδιανόητο ξέσπασμα από τον Light κατά του Γιώργου Λιάγκα και του Πρωινού

«Και μη στείλετε ανθρώπους, γιατί το κάνετε. Μη στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε. Δεν σας φοβάμαι. Είναι μόδα τώρα. Σε παίρνουν από 2-3 τράπερς και σου λένε: μεγάλε, κινδυνεύεις από αυτόν».

«Εσείς κινδυνεύετε από το μυαλό που κουβαλάτε. Αυτό δεν είναι μία παραβατική συμπεριφορά; Αν πάλι είναι πλάκα, να βγει να μας το πει ο Light κι εγώ θα είμαι και ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια της ημέρας ο Light απάντησε εκτενώς με ένα βίντεο συγκεκριμένα στον Γώργο Λιάγκα και στην ομάδα του με έντονους χαρακτηρισμούς βάζοντας στη μέση και το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

H εκτενής απάντηση του Light στο Γιώργο Λιάγκα

«Καλημέρα στον αξιότιμο κ. Λιάγκα και σε όλα τα υπόλοιπα υπέροχα μέλη του κιτρινιστικού πάνελ εκεί στην εκπομπούλα του. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως η δουλειά σας ως δημοσιογράφοι είναι να ενημερώνετε τον κόσμο για την αλήθεια και να αναπαράγετε την αλήθεια και τα αληθινά γεγονότα, άσχετα που στην Ελλάδα έχουμε τα πιο διεφθαρμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης…

Παίρνετε τα λεφτάκια σας από εκεί που είναι να τα πάρετε, προβάλλετε αυτά που θέλετε να προβάλλετε, θάβετε αυτά που θέλετε να θάψετε. Ο δικηγόρος μου θα περνούσε πολύ ωραία, αν ξεκινούσαμε τις αγωγές εκεί στις κατσαρίδες στο πάνελ, οι οποίες με δυσφημούν και δημιουργούν ψεύτικες ειδήσεις με το όνομά μου.

Θα σας συμβούλευα πριν ανοίξετε ξανά το στοματάκι σας και πιάσετε το όνομά μου ή οποιουδήποτε άλλου καλλιτέχνη αυτής της μουσικής, της οποίας τόσο γουστάρετε σε αυτή την εκπομπή, να σκέφτεστε λίγο καλύτερα τις νομικές κυρώσεις που μπορεί να υπάρξουν για εσάς ή την εκπομπή σας. Τις προάλλες βλέπατε τις φωτογραφίες της 12χρονης στο κινητό σας, παιδικό πορνό στην εκπομπή. Συγχαρητήρια κ. Λιάγκα. Άλλη μία πρωτιά για την εκπομπή σας. Να είστε λίγο πιο συνετός.

Θα σας πρότεινα επίσης να μην ηθικολογείτε εσείς σαν άνθρωπος 50 χρονών που έκανε αναπαράσταση στην εκπομπή του πως ένας μαθητής Πανεπιστημίου ασέλγησε πάνω στη συμμαθήτριά του. Γελούσατε όλοι εσείς, οι σοβαροί ενήλικες. Γελούσατε με ένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Έχετε κάνει άπειρα τέτοια καραγκιοζιλίκια. Θα ήταν πολύ συνετό, πριν ηθικολογείτε να κοιτάζετε τα χάλια σας στον καθρέπτη. Κύριε Λιάγκα και λοιπές κατσαρίδες. Ποτέ δεν έχω στείλει κάποιον να σας απειλήσει ή έχω ασχοληθεί με τη μίζερη ύπαρξή σας», απάντησε ο Light.