Για πρώτη φορά φάνηκε το πρόσωπο του μωρού - Κανονικός χαζομπαμπάς ο Αλεξάνδρου για το γιο του (Βίντεο)

Χαζομπαμπάς!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη - Instagram
Ιωάννα Τούνη - Instagram

Μια νέα ζωή βλέπουμε να μοιράζεται η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τους φίλους τους στο instagram, καθώς ο ερχομός του γιου τους στη ζωή έχει αλλάξει μια για πάντα την καθημερινότητά τους.

Φυσικά και οι δύο απολαμβάνουν αυτά τα μοναδικά συναισθήματα, που νιώθουν ακόμα και αν πολλές φορές νιώθουν μια εξάντληση μιας και τον πρώτο καιρό το μωρό δεν κοιμάται με τους κανονικούς ρυθμούς (δείτε εδώ το τρυφερό βίντεο της Ιωάννας με το μωράκι της).

Όσο ο Αλεξάνδρου βγαίνει από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά πιάστηκε από την κάμερα του Breakfast at star τη Δευτέρα 23/1 και έτσι πήρε και το δωράκι του για το γιο.

«Θα καταντήσω γραφικός αλλά δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα, αλήθεια σου λέω. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα αγαπούσα τα μωράκια και τα παιδάκια αλλά όταν έχεις το δικό σου τα συναισθήματα δεν περιγράφονται.

Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοιες ανθρώπινες δυνατότητες, ότι μπορείς να μείνεις για πολλές μέρες με πολύ λίγες ώρες ύπνου… αλλά να σου πω κάτι; Έχεις κάνει κι έχεις κάνει πράγματα στη ζωή σου, ξενύχτια που δεν είχαν και τόσο μεγάλο σκοπό. Αυτός ο σκοπός είναι ο καλύτερος», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τα παιχνίδια του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το γιο του

Ο Δημήτρης φαίνεται, πως λιώνει για τον γιο του, αφού και σε άλλη συνέντευξη είχε τονίσει, πως αγαπάει πολύ τα παιδιά και πως από πολύ μικρός ήξερε πως θέλει να αποκτήσει και τα δικά του μεγαλώνοντας.

Μετά την πρώτη βόλτα, που έκανε με τον μικρό και την Ιωάννα στη φύση, την Δευτέρα 30/1 η Τούνη απαθανάτισε τον χαζομπαμπά να παίζει με το παιδάκι στον καναπέ του σπιτιού τους, ενώ παράλληλα του έλεγε, πόσο πολύ τον αγαπάει.