Του έκανε την πρόταση μέσα στο μαγαζί - Πασίγνωστος τραγουδιστής κατεβαίνει μαζί με την Πατούλη στις εκλογές

Αποκάλυψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρίνα Πατούλη έχει ανακοινώσει και επίσημα, πως στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές αναμένεται να κατέβει ως υποψήφια δήμαρχος για την Πεύκη - Λυκόβρυση με τον προεκλογικό της αγώνα να έχει ξεκινήσει.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα η υποψήφια Δήμαρχος είχε κάνει δηλώσεις και για το Γρηγόρη Λέων, ο οποίος κατεβαίνει και εκείνος με τη σειρά του στον ίδιο Δήμο (δείτε εδώ τι δηλώνει η Μαρίνα Πατούλη για το διαζύγιό της με τον Πατούλη).

«Είναι μία απόφαση που πάρθηκε διαχρονικά. Εγώ πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στην Πεύκη, έπαιζα στις αλάνες. Στο όραμα και στην εκπόνιση του σχεδιασμού, που έχουμε δημιουργήσει με τους συνεργάτες μου, εντάσσεται πάνω απ’ όλα ο πολιτισμός της καθημερινότητας αλλά και η δημιουργία πόλεων και ενός Δήμου που να είναι φιλικές στα άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Ο Γιώργος Πατούλης ήταν όλα αυτά τα χρόνια ο μέντοράς μου και ουσιαστικά μου έδωσε το εφαλτήριο για να αγαπήσω και να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση. Εξακολουθώ να τον συμβουλεύομαι, γιατί έχει τεράστια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού. Πιστεύει στις ικανότητές μου, ότι είμαι καλή μαθήτρια και δεν θα ήθελα να τον διαψεύσω.

Έμαθα προς έκπληξή μου ότι παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Θεωρώ ότι ο τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους που ζουν δίπλα στον πολίτη και θα ευχηθώ καλή επιτυχία και… καλό κατευόδιο», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Μέσα από τη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε η Πατούλη στο Super Κατερίνα την Δευτέρα 30/1 γνωστοποίησε, πως έκανε πρόταση σε γνωστό τραγουδιστή να μπει στο συνδυασμό της και εκείνος δέχτηκε. Ο λόγος για το Λάμπη Λιβιεράτο, ο οποίος τελευταία εμφανίζεται σε γνωστό μαγαζί της Πεύκης, όπου ζει και μεγάλωσε η Μαρίνα Πατούλη.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για τον Λάμπη Λιβιεράτο

«Ήρθαμε με την κυρία Πέγκυ Γρίβα, που είναι υποψήφια στον συνδυασμό μας, να ακούσουμε τον Λάμπη, που έχουμε τη χαρά να μας αγκαλιάσει και να συστρατευθεί μαζί μας.

Με τον κύριο Λιβιεράτο γνωριζόμαστε χρόνια. Το περασμένο Σάββατο είχαμε έρθει εδώ, μιλήσαμε με τον Λάμπη και πραγματικά αγκάλιασε με πολλή αγάπη την πρότασή μου. Έχω μεγαλώσει στην Πεύκη, έχω παίξει στις αλάνες. Πολλοί που είναι υποψήφιοι παίζαμε από μικρά παιδιά. Είναι ένας τόπος που τον γνωρίζω καλά. Ήμουν και εκλεγμένη από το 2014. Εισπράττω ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα, όχι μόνο αποδοχής και αγάπης αλλά και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου για την επόμενη μέρα για τον Δήμο μας», είπε η Μαρίνα Πατούλη.