«Είναι ικανό να σκοτώσει το παιδί μου...» - Το νέο ξέσπασμα της Μαίρης Συνατσάκη στο instagram

Τι την τάραξε τόσο πολύ;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια από τις πολύ φρέσκιες μανούλες, η οποία συχνά μοιράζεται εμπειρίες της με τον κόσμο, που την ακολουθεί στα social media, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές, που η Μαίρη ζητάει και συμβουλές για όσα δε γνωρίζει.

Κάποιες φορές όμως τα επικριτικά σχόλια είναι πολλά και έτσι έχουμε δει τη Συνατσάκη να βάζει στη θέση τους τους followers της από το instagram αλλά και στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννα (δείτε εδώ το σώμα της ένα μήνα μετά τη γέννα της).

«Ήρθα πρώτη μέρα στη δουλειά με την μπέμπα γιατί είμαστε οικογενειακά στο γραφείο. Με την αδελφή μου είμαι, με δύο φίλες που είναι αδελφικές και το έχουμε ξαναζήσει εδώ στην εταιρεία. Όταν είχε μείνει έγκυος η βασική μας συνεργάτιδα είχαμε έξι μήνες εδώ τον μικρό Γιώργο.

Όποιες εταιρείες μπορούν να έχουν οι μαμάδες κοντά τα μπεμπάκια, τις βοηθά να ηρεμούν και μια χαρά βγαίνει η δουλειά και χαίρεται όλο το γραφείο. Στο μυαλό μου είχα ότι θέλω να γίνω μαμά με τον άνθρωπο που θα το αισθανθώ ότι είναι ο κατάλληλος. Ο Ίαν ξεκάθαρα μου έβγαλε το συναίσθημα της μητρότητας.

Όλα ορίζονται από εκείνη, όλος ο χρόνος έχει να κάνει με τη μικρή. Έχει αλλάξει η ζωή μου. Ευγνωμονώ τις αγχώδεις διαταραχές μου που με εκπαίδευσαν σε διακεκομμένο ύπνο. Γενικά δεν χωράνε σχόλια στις κοιλιές των ανθρώπων είτε έχουν μωρό είτε όχι.

Είναι παραπανίσιο το “ενδιαφέρον” όταν μια γυναίκα μένει έγκυος και όλα γίνονται θέμα ενώ δεν είναι. Δεν είναι θέμα αν έφαγα μπουγάτσα στις 3:00 επειδή πείνασα. Νιώθω ότι πρέπει να απαντήσω σε κάποια σχόλια γιατί υπερβάλλουμε. Θα ήθελα να έχω δει μια λίστα με το τι χρειάζομαι γιατί πήγα στα κατάστημα βρεφικών και αισθανόμουν κατάχαζη.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι πάρα πολύ γλυκιά νονά ήδη. Η αδελφή μου είναι τέλεια στον ρόλο της θείας. Είμαι ευτυχισμένη. Έχουμε σκεφτεί όνομα. Δεν θα ακολουθήσουμε τον παραδοσιακό δρόμο», είχε πει η Μαίρη Συνατσάκη.

Τη Δευτέρα 30/1 μέσα από ένα νέο insta story, που έκανε η Συνατσάκη στο προφίλ της έδωσε στους φίλους της να καταλάβουν, πως αν δεν πρόκειται για κάτι, που ενδεχομένως θα έκανε κακό στο παιδί της δε θα ήθελε να της στέλνουν άσκοπες συμβουλές.

Το νέο ξέσπασμα της Μαίρης Συνατσάκη στο instagram

«Έτσι όπως μου στέλνετε πράγματα στα DM θα με κάνετε να μην ξανανοίξω σχόλιο για σχόλιο. Θα πάθω καρδιά, έξτρα άγχος για τα πάντα στη ζωή. Γιατί μου το κάνετε αυτό; Σας παρακαλώ πολύ. Εκτός κι αν σας δείχνω κάτι το οποίο είναι ικανό να σκοτώσει το παιδί μου, Δε ξέρω τι θα μπορούσε να είναι αυτό.

Μη μου στέλνετε ο καθένας τη συμβουλή του, θα μουρλαθώ. Ωστόσο, ευτυχώς κάνω αρκετά χρόνια ψυχοθεραπεία. Θα ξεκινήσω τώρα και μια δεύτερη φορά νομίζω στη φάση της μητρότητας», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.