Μαίρη Συνατσάκη: Το βίντεο με το σώμα της - Ένα μήνα μετά την γέννηση της κόρης της

Η ανάρτηση της στα social

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @mairiboo)
(instagram / @mairiboo)

Ένας μήνας έχει περάσει από όταν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έγιναν για πρώτη φορά γονείς και πλέουν από τότε σε πελάγη ευτυχίας. Όλα κα όλοι έχουν διαμορφωθεί και συντονιστεί στα παλίσια του μωρού, όπως στα γενέθλια της επιχειρηματία (δείτε εδώ την ξεχωριστή έκπληξη για τα γενέθλια της). Το αμέσως επόμενο και σημαντικό θέμα που απασχολεί την νέα μανούλα είναι τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Τις προάλλες, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μία λίστα με όλα όσα θεωρεί απαραίτητα να έχει μία νέα μαμά στο σπίτι της μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, ενώ έδειξε και πως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής το παιδικό δωμάτιο με την κούνια του μωρού και τα υπόλοιπα έπιπλα που έχει επιλέξει.

Παρόλο που εκείνη το έκανε με όλη την καλή θέληση, δέχθηκε πολλά μηνύματα από το κοινό που την παρακολουθεί (δείτε εδώ τι της έγραψε ο πρώην της στην φωτογραφία με το μωρό και τον Ίαν Στρατή), τα οποία είτε περιείχαν οργισμένα σχόλια είτε προσπαθούσαν να της εξηγήσουν πως δεν αισθάνονται όμορφα με όσα αναρτά, διότι δεν γίνεται να κάνει ότι τα ξέρει όλα.

Έτσι, λοιπόν, η ίδια θέλησε να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό και να ξεκαθαρίσει για ποιο λόγο προχωρά σε αυτές τις αναρτήσεις κάθε φορά, απαντώντας στα αρνητικά μηνύματα που δέχθηκε δημόσια με κάποια story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η επιχειρηματίας βίωσε αρκετά δύσκολες στιγμές μετά τον τοκετό, όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι, επομένως όλα αυτά τα δυσάρεστα μηνύματα δεν είναι κάτι που την χαροποιούν και μπορεί να τα προσπεράσει έτσι απλά.

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία… όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα… Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε για την ενημέρωση που είχε κάνει στο περιβάλλον της: «Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχολόγο μου μη μου συμβεί καμιά επιλόχειος -που αν συμβεί, θα το αντιμετωπίζαμε δεν με φοβίζει- απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. δεν είναι επιλόχειος τα baby blues. Αν κρατήσει το συναίσθημα αυτό της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας», είχε αναφέρει τότε, μεταξύ άλλων.

Την Κυριακή 8/1, ανεβάζοντας δύο από τα μηνύματα που έφτασαν στο προφίλ της, σχολίασε: «Καμιά φορά λέω ας μην ανεβάσω τίποτα. Όλα χρειάζονται 100 εξηγήσεις. Μικρή υπενθύμιση: Δεν ξέρω τίποτα. Μαθαίνω κάθε μέρα. Προτείνω όσα έχω δει ότι εμένα βοήθησαν και προσπαθώ να είμαι εξτρά συμπεριληπτική. Βασικά δε χρειάζεσαι τίποτα για ένα μωρό. Αγάπη και τροφή. Για όλα τα υπόλοιπα πραγματικά θα υπάρχει και μια άλλη λύση από τη λίστα. Αλλά την έκανα γιατί θα ήθελα κάπου να την έχω διαβάσει στην προετοιμασία για τη μικρή. Μην αγοράσετε τίποτα και δανειστείτε ή νοικιάστε ό,τι μπορείτε περισσότερο».

Μαίρη Συνατσάκη ανάρτηση

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Καλώς ήρθα στο κλάμπ. Ε… εντάξει, κατάλαβα».

Μαίρη Συνατσάκη ενόχληση

Το βίντεο με το σώμα της Μαίρης Συνατσάκη ένα μήνα μετά την γέννηση του μωρού της

Η γλυκιά μανούλα βιώνει υπέροχες στιγμές ενώ δεν αφήνει λεπτό από τα μάτια της την μονάκριβή της. Η Μαίρη Συνατσάκη κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και μετά τον τοκετό της δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της με το παιδί της.

Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας 16/1 η επιχειρηματίας δημοσίευσε δύο βίντεο στα οποία μας δείχνει πως είναι το σώμα της ένα μήνα μετά την γέννηση της κόρης της. Όπως θα δείτε στα παρακάτω στιγμιότυπα το σώμα της είναι σε άριστη κατάσταση, έχει επανέλθει πλήρως και τα κιλά της εγκυμοσύνης έχουν «εξαφανιστεί».