Μαίρη Συνατσάκη: Είναι σχεδόν έτοιμο - Η φωτογραφία με την κούνια από το παιδικό δωμάτιο που έφτιαξε για την κόρη της

Δεν την χρησιμοποιεί, βέβαια, ακόμα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από ένα μήνα και η ζωή της από τότε άλλαξε εντελώς δραματικά. Μπορεί τις πρώτες ημέρες να πέρασε αρκετά δύσκολα συναισθηματικά (δείτε εδώ τι συνέβη). ωστόσο πλέον απολαμβάνει κάθε στιγμή με το μωρό της και τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει καταφέρει να κάνει πράγματα που δεν περίμενε ποτέ, για να μπορέσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες της κόρης της και να την ηρεμεί όταν εκείνη κλαίει.

Το παιδικό δωμάτιο της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη

«Έχω προσπαθήσει να κάνω αυτό το στόρι. Αυτή είναι η 4η φορά. Μετά το βλέπω και λέω: ”Κοπέλα μου πώς μιλάς έτσι; Έχεις ξεχάσει τι γίνεται;”. Έχω ξεχάσει πώς γίνεται. Όλο και όλο που θέλω να σας πω είναι χρόνια πολλά. Καλή χρονιά εύχομαι να έχετε περάσει όμορφα. Και να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποια κοινωνική δομή για να δώσω μωρουδιακά πράγματα, τα οποία στη μικρή πολύ σύντομα (δεν θα κάνουν) γιατί μεγαλώνει και με πολύ ωραίο ρυθμό.

Το μεγαλύτερο μου επίτευγμα αυτό το τελευταίο διάστημα είναι ότι έχω μάθει να κάνω μόνη μου λευκούς ήχους. Σαν τον απορροφητήρα που είναι σωτήριος δεν είμαι, αλλά έχω μάθει να κάνω αυτό το shshshs και να την ηρεμώ», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Τις προάλλες, μάλιστα, η επιχειρηματίας δημοσίευσε μέσα από το προφίλ της μερικές ακόμα εικόνες από το παιδικό δωμάτιο που έχει ετοιμάσει για το νεογέννητο κοριτσάκι, δείχνοντας στο κοινό της πώς είναι το κρεβάτι που έχουν επιλέξει για εκείνη, η κούνια της πιο συγκεκριμένα, αλλά και κάποια άλλα έπιπλα και αντικείμενα που για εκείνη είναι απαραίτητα (δείτε εδώ πως είναι το υπόλοιπο σπίτι).

Όσον αφορά το λίκνο της, λοιπόν, εξήγησε πως ακόμα δεν το έχει χρησιμοποιήσει, αλλά το κάνει ο πρώτος της γάτος και φαίνεται πως του αρέσει. Τόνισε, επίσης, πως βολεύει πολύ αυτή η ραφιέρα - αλλαξιέρα που έχει με τα καλαθάκια της για να βάζει όλα τα πράγματα της μπέμπας.

Μαίρη Συνατσάκη παιδικό δωμάτιο

Μαίρη Συνατσάκη παιδί