Τεράστιο και μίνιμαλ με μαρμάρινο τζάκι - Σε αυτό το σπίτι θα μεγαλώσει η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Δείτε τις φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο) και από τότε που η μικρή τους κόρη βρέθηκε στο σπίτι τους, η ζωή τους άλλαξε για πάντα. Μπορεί η νεαρή μανούλα να πέρασε λίγο δύσκολα συναισθηματικά τις πρώτες ημέρες, ωστόσο πλέον έχουν βρει τον ρυθμό τους και απολαμβάνουν και οι δύο την νέα τους καθημερινότητα.

«Μοναδικά συναισθήματα και δεν νομίζω ότι θα τα ξαναζήσουμε επειδή είναι το πρώτο μωρό. Δε μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι όσο μοναδικό το συναίσθημα, οπότε θα με συγχωρέσετε», είπε αρχικά ο σύντροφος της δημοσιογράφου πολύ συγκινημένος.

«Υπήρξα γονιός με τα γατιά μας πριν προγραμματίσουμε το μωρό. Τα κράταγε όπως το μωράκι και τώρα ξέρω τι να κάνω», σχολίασε με χιούμορ.

«Ήμουν μέσα στον τοκετό. Ήθελα να το ζήσω. Το ζεις μια φορά αυτό δεν γίνεται να το χάσεις σαν πατέρας», αποκάλυψε στο τέλος, ενώ επίσης αποκάλυψε πως έχουν βρει το όνομα της μπέμπας όμως δεν θέλει να πει ποιος είναι αυτό.

Αυτό είναι το σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Για να μπορεί, όμως, το μωρό τους να είναι ήσυχο, χρειάζεται και το κατάλληλο περιβάλλον. Οι δύο γονείς, λοιπόν, έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη "φωλιά" γεμάτη αγάπη για την κόρη τους, με το σπίτι τους να είναι τόσο μεγάλο που χωράει άνετα το ζευγάρι, τα τρία γατιά τους και το παιδί τους.

Στο σαλόνι τους βρίσκεται ένα μαρμάρινο γκρι τζάκι, πάνω από το οποίο έχουν τοποθετήσει μία τηλεόραση τεραστίων διαστάσεων, ενώ ο χώρος αυτός ενώνεται και με την κουζίνα, η οποία έχει λευκό χρώμα, με το ψυγείο που είναι σε κόκκινη απόχρωση να ξεχωρίζει.

Όσον αφορά το υπνοδωμάτιο τους, τον πρώτο χώρο που θα βρίσκεται η μικρή τους, είναι πολύ μίνιμαλ, με το γκρι τους κρεβάτι στο κέντρο και τα ξύλινα κομοδίνα στο πλάι. Το δωμάτιο του νεογέννητου κοριτσιού δεν το έχουν δείξει ακόμα ολόκληρο, ωστόσο η influencer έχει αποκαλύψει λίγα πλάνα από αυτό σε ένα από τα βίντεό της (δείτε το εδώ).

Μαίρη Συνατσάκη σαλόνι
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη σπίτι
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη κουζίνα
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη υπνοδωμάτιο
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη