Το περνάει μόνη της χωρίς το Σχίζα - Ασύλληπτος θρήνος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η σπαρακτική ανάρτησή της στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μια γυναίκα, που απασχολεί μέσα από τα επιχειρηματικά της σχέδια αλλά και μέσα από τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος τελευταία βρίσκεται ξανά στο Survivor all star.

Έτσι λοιπόν, η καλή του παραμένει για δεύτερη φορά πίσω χωρίς εκείνον, με τον οποίο μάλιστα συγκατοικούν και πάνε πολύ σοβαρά τη σχέση τους. Ό,τι συμβεί στην κοπέλα θα πρέπει να το αντιμετωπίσει μόνη της και με τη βοήθεια των αγαπημένων της.

Μια δύσκολη ημέρα ήταν λοιπόν η Δευτέρα 30/1 για την Παναγιώταρου, η οποία με μία ανάρτηση της στο instagram έκανε γνωστό, πως ένας θάνατος την έχει καθηλώσει.

Στη ίδια θέση είναι και το πανελλήνιο σχετικά με την πτώση του αεροσκάφους στην Ανδραβίδα, από το οποίο ο ένας πιλότος βρέθηκε νεκρός και η τύχη του δεύτερου παραμένει άγνωστη.

Οι έρευνες ακόμη συνεχίζονται για τον δεύτερο άντρα που αγνοείται, για τον οποίο μίλησε και ο αδερφός, αλλά και ο πατέρας του. Ο πρώτος μίλησε στο T-Live, στο κανάλι του ALPHA, εξηγώντας ποια ήταν η τελευταία επικοινωνία τους, ενώ ο πατέρας μίλησε στο Live News του MEGA, και αποκάλυψε πως ενημερώθηκε για το δυσάρεστο συμβάν (δείτε εδώ τον Απόστολο Γκλέστο να κλαίει δημόσια για το τραγικό συμβάν).

«Δεν έχουμε ενημέρωση, απλά ξέρουμε ότι αγνοοείται με τον συνάδελφό του. Είναι χειριστής πάνω από 10 χρόνια. Μιλήσαμε χθες το βράδυ. Μια χαρά ήταν. Είπαμε τα νέα μας και μου είπε ότι αύριο πετάει», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός του αγνοούμενου πιλότου.

Και ο πατέρας του δήλωσε: «Ήρθαν από το επιτελείο της Αεροπορίας εδώ στο σπίτι και μας είπαν ότι ψάχνουν τον γιο μου και τον άλλο πιλότο. Από τη Μονάδα του με ενημέρωσαν πάρα πολύ νωρίς για το τι συνέβη. Αλλά τώρα ήρθαν αυτοπροσώπως έξω από την πόρτα μου και μου είπαν ότι κατέπεσε το αεροπλάνο και ότι είναι σε εξέλιξη η έρευνα και για τα δύο παιδιά».

Η Αλεξάνδρα λοιπόν γνώριζε τον άτυχο πιλότο, καθώς κατάγονται από τον ίδιο τόπο και μάλιστα ήταν συμμαθητές. Έτσι τον αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Σήμερα όλη η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αρκαδία μας θρηνεί για τον άδικο χαμό του Μάριου του συμμαθητή μας. Έπεσε υπέρ πατρίδος κουράγιο και συλλυπητήρια στην οικογένειά του», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Θρήνος