Με ξανθιά περούκα και μεγάλα γυαλιά - Κάνει το γύρο του διαδικτύου το βίντεο με το Μαζωνάκη ντυμένο γυναίκα

Ποια έκανε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας πολύ εντυπωσιακός τραγουδιστής με την επιτυχία του στο τραγούδι, που υπηρετεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια στις Αθηναϊκές πίστες να είναι αδιαμφισβήτητη.

Ο καλλιτέχνης εντυπωσιάζει μάλιστα πολύ μέσα από τις εκκεντρικές εμφανίσεις, που επιλέγει να κάνει είτε σε δημόσιες εξόδους του σε Ελλάδα και εξωτερικό, είτε στα μαγαζιά, που τραγουδάει (δείτε τον εδώ στην πρεμιέρα του με λεοπάρ μαλλί).

Πρόσφατα το όνομα του έπαιξε πολύ σχετικά με την κόντρα το με το Διονύση Σχοινά με τον ίδιο να απαντάει σε δημοσιογράφο της εκπομπής του ALPHA , που τον ρώτησε για το ποιον θα δούμε δίπλα του στο Κέντρο Αθηνών με εκείνον να απαντάει χαρακτηριστικά: «Τον εαυτό μου!». Μάλιστα, όσον αφορά τις δικαστικές διαμάχες προτίμησε να αναφέρει: «Δεν θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά».

Γενικότερα ο Μαζωνάκης δε θέλει να απασχολεί τις τηλεοπτικές κάμερες και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με τη στάση του, οπότε ό,τι θέλει να πει συχνά το εκφράζει από τους λογαριασμούς του στα social media.

Tη Δευτέρα 30/1 μάλιστα τον είδαμε να κάνει μια μεταμφίεση με τον ίδιο να φοράει ξανθιά περούκα και μεγάλα γυαλιά, ως Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Το βίντεο έχει αρχίσει μέσα σε λίγες ώρες να υπάρχει στο διαδίκτυο με τα σχόλια του κόσμου στο instagram να είναι πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους.

Η επική μεταμφίεση του Γιώργου Μαζωνάκη

«Το τσιγάρο... πάντα επίκαιρο! Τώρα και τότε… στους κινηματογράφους από τις 32 του Φλεβάρη», γράφει ο Γιώργος Μαζωνάκης στην ανάρτησή του.