Καρέ καρέ η σύλληψη του Πέτρου Τατσόπουλου μετά από μήνυση γνωστού παρουσιαστή - Βίντεο

Αυτή είναι η ανάρτηση που τα ξεκίνησε όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καρέ καρέ η σύλληψη του Πέτρου Τατσόπουλου μετά από μήνυση γνωστού παρουσιαστή - Βίντεο

Αργά το βράδυ της Δευτέρας 30/1 ο Πέτρος Τατσόπουλος συνελήφθη έπειτα από μήνυση που του έκανε παρουσιαστής και δημοσιογράφος για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση. Η σύλληψη του μάλιστα έγινε μπροστά στα μάτια κόσμου που βρέθηκε σε εκδήλωση αλλά και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες (δείτε την ανακοίνωση που έγινε).

Η σύλληψη σημειώθηκε έξω από το βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone στο Κολωνάκι λίγο μετά το τέλος της εκδήλωσης "Είναι παιδεία και θρησκεία έννοιες ασύμβατες;" στην οποία έδωσε το παρών.

Η ανάρτηση που έφερε την μήνυση και το βίντεο με την σύλληψη του

H μήνυση όπως γράφεται έγινε μετά την ανάρτηση κατά του Φίλιππου Καμπούρη όπου σχολίαζε τις δηλώσεις του αναφορικά με πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Για το πρόβλημα υγείας της αδελφής του δεν είχα και δεν έχω την παραμικρή ιδέα, ούτε και κάνω περί αυτού την παραμικρή...

Posted by Petros Tatsopoulos on Sunday, January 29, 2023

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, πραγματοποίησε νέα ανάρτηση στην οποία μιλούσε και για τις απειλές που δέχτηκε για μήνυση, γράφοντας:

«Για το πρόβλημα υγείας της αδελφής του δεν είχα και δεν έχω την παραμικρή ιδέα, ούτε και κάνω περί αυτού την παραμικρή νύξη στη δική μου ανάρτηση -εξυπακούεται ότι της εύχομαι να ξεπεράσει το πρόβλημά της, όπως το εύχομαι και σε κάθε άλλο άνθρωπο που περνάει από ανάλογη οδυνηρή περιπέτεια. Κατά τα λοιπά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φίλιππος Καμπούρης με απειλεί με μήνυση επειδή δήθεν "θίγω τα πιστεύω" του: πάλι ισχυριζόταν από την τηλεοπτική του εκπομπή ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον μου για τον ίδιο λόγο, πριν από έναν χρόνο, όταν παιζόταν στο Mega η νηπιακού επιπέδου κατηχητική σειρά για τον Παϊσιο.

Όσο είδατε εσείς εκείνη τη μήνυση, άλλο τόσο την είδα κι εγώ. Εν πάση περιπτώσει, καλοδεχούμενη οποιαδήποτε μήνυση από οιονδήποτε θεωρεί ότι "θίγεται" από τις δικές μου απόψεις και από το δικαίωμά μου να τις εκφράζω δημόσια. Εάν δεν κατάφεραν να με υποχρεώσουν να σιωπήσω με μηνύσεις και αγωγές οι ναζιστές εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, όταν ήταν στα ντουζένια τους, δεν νομίζω ότι θα το καταφέρουν σήμερα οι αστέρες της trash tv και τα υπόλοιπα παρατράγουδα. Ευχαριστώ».

Για το πρόβλημα υγείας της αδελφής του δεν είχα και δεν έχω την παραμικρή ιδέα, ούτε και κάνω περί αυτού την παραμικρή...

Posted by Petros Tatsopoulos on Sunday, January 29, 2023

Στο διαδίκτυο μάλιστα, κυκλοφορεί βίντεο της σύλληψης του, με τον Πέτρο Τατσόπουλο να ξεσπά στις τηλεοπτικές κάμερες που επίσης κατέγραψαν το συμβάν.

Συμβαίνει τώρα έξω από το βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone. Ο Πέτρος Τατσόπουλος συλλαμβάνεται αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης "Παιδεία και Θρησκεία: Έννοιες ασύμβατες;" που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Σειράς Βιβλίων Lux Orbis, ύστερα από μήνυση που κατατέθηκε από τον... Φίλιππο Καμπούρη!

Posted by ΚΕΠΕΚ - Κίνηση Ελλήνων Πολιτών για την Εκκοσμίκευση του Κράτους on Monday, January 30, 2023