«Όλα θα ανακοινωθούν στην ώρα τους» - Ευχάριστα νέα για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όλα θα ανακοινωθούν στην ώρα τους» - Ευχάριστα νέα για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Μια πολύ όμορφη περίοδο στα επαγγελματικά της φαίνεται πως περνάει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, καθώς δημοσιεύματα την θέλουν να μπαίνει σε πολύ γνωστή και πολύ επιτυχημένη σειρά που προβάλλεται φέτος για πρώτη τηλεοπτική χρονιά.

Μπορεί ο πρώην σύντροφό της να έχει βρει ξανά τον έρωτα μετά το χωρισμό τους - δείτε τη νέα του σύντροφο - ωστόσο η ηθοποιός έχει ρίξει το περισσότερο βάρος στη δουλειά της.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Σε δημόσια έξοδο της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε στις κάμερες και στους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν δίστασαν να την ρωτήσουν για τα δημοσιεύματα αυτά που την θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση.

«Αυτά θα τα πούμε όταν θα είναι η ώρα να τα πούμε. Υπάρχουν πράγματα στα σκαριά και θα ανακοινωθούν. Οι Παγιδευμένοι είναι πολύ επιτυχημένη σειρά» είπε χαρακτηριστικά!

«Το κομμάτι της παρουσίασης είναι ένας καλός κλάδος και καλά κάνουν αυτοί που το ξέρουν και το “έχουν”. Δεν ξέρω πώς θα ήμουν σε αυτό» δήλωσε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Αυτή είναι η σειρά που μπαίνει - Οι σημερινές 31/1 της εξελίξεις

Ανδρέας και Δημήτρης είναι σίγουροι ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος. Ο Σπύρος, στην προσπάθειά του να κόψει κάθε πρόσβαση του Δημήτρη, απομακρύνει τον Ανδρέα από την υπόθεση της Αννας. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης μένουν χωρίς να έχουν τίποτα στα χέρια τους για να συνεχίσουν τις έρευνες. Η Αννα στη φυλακή προσπαθεί να θυμηθεί τι έγινε τη μοιραία νύχτα.

Εμείς πάντως γνωρίζουμε τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου.

Η παραμονή της εκεί αποδεικνύεται σκληρή για την ίδια, αλλά σωτήρια για τις συγκρατούμενές της που ζητούν τις νομικές της γνώσεις. Ο Ανδρέας στο μεταξύ πιέζει τη Νατάσα να αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια για εκείνον. «Πρέπει να ξέρει ότι είμαι ο πατέρας της. Αν δεν της το πεις εσύ θα το κάνω εγώ», την προειδοποιεί. Η Λίνα στο μεταξύ προσπαθεί να συνέλθει, αλλά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο σχολείο την οδηγούν στο να το εγκαταλείψει κρυφά και να έρθει πιο κοντά με την επικίνδυνη παρέα της Νεφέλης και του Ακη.

Την ίδια ώρα ο Αλέκος πιέζει ακόμα περισσότερο για την καταδίκη της Αννας, φέρνοντας στον Σταύρο στοιχεία που την ενοχοποιούν. «Είναι άριστη στη σκοποβολή. Μάλιστα έχει βγει πρώτη και σε διαγωνισμό», του επισημαίνει και του δίνει τα έγγραφα που το αποδεικνύουν. Ο Δημήτρης, μη έχοντας άλλη επιλογή, παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του προκειμένου να βρει την αλήθεια και να αθωώσει την Αννα. «Θα παραιτηθώ», λέει του πατέρα του. «Μην πετάς τόσα χρόνια δουλειάς. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου και να έχουν την καριέρα σου» του τονίζει, αλλά εκείνος δεν ακούει.