Λίτσα Γιαγκούση: «Έχω γνωρίσει την Ασημίνα, είναι...» - Η πρώην του Δάντη μιλάει για τη νυν

«Έπαθα την πλάκα μου. Περνάει καμιά ωρίτσα και έρχεται με ύφος και μου λέει...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λίτσα Γιαγκούση: «Έχω γνωρίσει την Ασημίνα, είναι...» - Η πρώην του Δάντη μιλάει για τη νυν

«Το διαζύγιό μας ήταν δύσκολο, ένας χωρισμός πάντα είναι μια δύσκολη κατάσταση. Και να θέλεις να χωρίσεις, πάλι είναι δύσκολη η κατάσταση, πόσω μάλλον να μην το θέλεις», είχε πει παλιότερα σε συνέντευξή της η Λίτσα Γιαγκούση, όσον αφορά το διαζύγιό της από τον Χρήστο Δάντη.

Ωστόσο, πλέον, τόσα χρόνια μετά οι δυο τους φαίνεται πως διατηρούν απίστευτες σχέσεις. Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη, στο Happy Day, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Χρήστο Δάντη και τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου (η οποία θα αποβληθεί από το Survivor All Star, δείτε εδώ το γιατί). Τα λόγια της, δε, για την νυν ήταν... αναπάντεχα!

Η συνέντευξη της Λίτσας Γιαγκούση

«Από το ξεκίνημα μου στο τραγούδι είχα προβλήματα, έλεγα 5 τραγούδια κι έκλεινα γιατί δεν είχα διάφραγμα. Είχα πάθει κρίση λαβύρινθου, κόντεψα να πεθάνω. Άρχισαν να γυρίζουν όλα, εμετούς… και πήγα στο νοσοκομείο.

Τραγουδούσα με κλειστά τα μάτια κι όπως τα ανοίγω βλέπω ένα τραπέζι να έρχεται κατά πάνω μου. Έκανα πίσω, αλλιώς θα με σκότωνε. Μια γαρδένια με συρματάκι με χτύπησε στο μάτι και ξαφνικά πλημμύρισα στο αίμα.

Σε πρόβα που ήταν γεμάτο το μαγαζί, είναι ο επιχειρηματίας, κάθεται και έχει ένα γκαρσονάκι να του καθαρίζει τα παπούτσια. Έπαθα την πλάκα μου. Περνάει καμιά ωρίτσα και έρχεται με ύφος και μου λέει «Κυρία Γιαγκούση θέλετε κάτι;» και του λέω «Ένα φραπέ με γάλα γλυκό, ευχαριστώ». Μου λέει «Κα Γιαγκούση δεν είμαι σερβιτόρος» και του λέω «Α, συγγνώμη, επειδή με ρωτήσατε αν θέλω κάτι». Του το κράταγα», είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Γιαγκούση.

«Τυχαία είδα τον Χρήστο Δάντη μετά από 10 χρόνια. Ήμουν σε μια κολλητή μου στο μπαλκόνι και πέρασε ο Χρήστος από κάτω, σταμάτησε, κόρναρε, με είδε και ανέβηκε πάνω και τα είπαμε. Μιλάμε στο τηλέφωνο. Έχω γνωρίσει την Ασημίνα, μια χαρά κορίτσι είναι, γλυκύτατο», ανέφερε η Λίτσα Γιαγκούση και πρόσθεσε: «Στο J2US είμαι πιο θετική από οποιοδήποτε άλλο πρότζεκτ».