Survivor All Star spoiler: Αυτός ο παίκτης πιάστηκε με κινητό - Αποβάλλεται από το παιχνίδι;

Ραγδαίες εξελίξεις στο ριάλιτι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star spoiler: Αυτός ο παίκτης πιάστηκε με κινητό - Αποβάλλεται από το παιχνίδι;

Συναγερμός σήμανε στον Άγιο Δομίνικο εδώ και λίγα 24ωρα, όταν αποκαλύφθηκε πως παίκτης χρησιμοποιεί κινητό στο δάσος του Survivor All Star και η Μπλε ομάδα άρχισε να απειλεί την παραγωγή για μαζική αποχώρηση (δείτε εδώ το trailer που τα δείχνει όλα).

Υπενθυμίζεται πως το κινητό είναι ένας πολύ σοβαρό παράπτωμα για τον Ατζούν. Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι εξ' αρχής πολύ συγκεκριμένοι. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Τζέιμς Καφετζής και ο Άρης Σοϊλέδης - που είναι από τους δυνατότερους παίκτες κι άξιζε να είναι στο All Star - δεν συμμετέχουν φέτος!

Ποιος Survivor πιάστηκε με κινητό

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα ο παίκτης που πιάστηκε με κινητό είναι πάσης υποψίας! Δηλαδή δεν περίμενε κανείς να ακούσει το όνομά του, ούτε κι ότι θα παραβεί κάποιον κανόνα! Είναι γυναίκα και βρίσκεται στην Κόκκινη ομάδα! Αυτός που θα την καρφώσει είναι συμπαίκτης της, στην ίδια ομάδα και συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρτζης!

Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του αγρότη πιάστηκε στο δάσος να κάνει χρήση κινητού! Αναμένεται να δούμε απόψε ποια θα είναι η απόφαση της παραγωγής για την συγκεκριμένη παράβαση αν και όλα μέχρι στιγμής οδηγούν στο να αποβληθεί από το παιχνίδι και να γυρίσει πίσω στην πατρίδα.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Η Ασημίνα είχε παρέα στο δάσος - Αυτή είναι η δεύτερη παίκτρια που πιάστηκε με κινητό

Μπορεί να υπήρξαν κι άλλες παραβάσεις στο ριάλιτι, όπως οι συναντήσεις των μπλε με τον κόκκινων, αλλά το να επικοινωνείς με τον έξω κόσμο είναι κάτι που ο Ατζούν ούτε το συγχωρεί ούτε το ξεχνά...

Υπενθυμίζουμε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου γεννήθηκε το 1999 στην Αθήνα, είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής καθώς και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όρια του και είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική, όπως έδειξε κατά τη συμμετοχή της στο Survivor 2022, όπου κατάφερε να φτάσει στην τελική τριάδα.

Λίγο πριν μπει στο Survivor All Star, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Η χρονιά μου ξεκινάει με έναν ξεχωριστό αλλά και ταυτόχρονα δύσκολο δρόμο. Ευγνώμων που συμμετέχω στο #survivorallstar και εύχομαι Υγεία σε όλα τα επίπεδα και Ψυχική Ανάταση!! Πάμε να το ζήσουμε!! Μια υπέροχη χρονιά σ’ όλους και να γίνουν όλα όπως τα ονειρεύεστε. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα αμέτρητα μηνύματα που μου έχετε στείλει γεμάτα αγάπη και κουράγιο»