«Με έφεραν σε σημείο να μην μπορώ να κάνω παιδιά...» - Κατάθεση ψυχής από την Έλενα Χριστοπούλου

«Έχω πολλές πληγές που δεν έχω γυρίσει να τις κοιτάξω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με έφεραν σε σημείο να μην μπορώ να κάνω παιδιά...» - Κατάθεση ψυχής από την Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή Έλεος απόψε 31/1 το βράδυ και αποκλειστικό απόσπασμα πρόβαλε το Mega Καλημέρα με αποσπάσματα που πρόκειται να παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η booker μοντέλων, μεταξύ άλλων μίλησε για την δυνατή επανεκκίνηση που έκανε στη ζωή της μετά το διαζύγιο της (δείτε τι είχε συμβεί με την δικαστική τους διαμάχη), ενώ αναφέρθηκε και στις επιλογές που την οδήγησαν να μην κάνει παιδιά όταν έπρεπε.

Οι αποκαλύψεις της Έλενας Χριστοπούλου για την ζωή της

«Κάθε μέρα καταλαβαίνω ότι έχω πολλές πληγές που δεν έχω γυρίσει να τις κοιτάξω. Αν εγώ είμαι πολύ, εσύ που είσαι λίγος, δεν σημαίνει ότι μου κάνεις πια. Έχω κάνει πολλά χρόνια back up στο λίγο», ανέφερε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Όσον αφορά τα παιδιά και τους λόγους που δεν έκανε παιδιά, αποκάλυψε: «Οι επιλογές μου με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω παιδιά όταν έπρεπε. Αυτό δεν το σεβάστηκε ποτέ κανένας. Ο σύντροφος μου είναι φούρναρης».

Το κεφάλαιο σύντροφος

Η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή The 2night Show δήλωσε για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της: «Δεν θα ήθελα να έχω τόσες πληγές. Έχω πάρα πολλές πληγές μέσα μου στα προσωπικά μου. Στα επαγγελματικά μου δεν μπλέκω τα προσωπικά μου, καθόλου. Άφηνα πολλές πληγές ανοιχτές. Μάθαινα μέσα σε αυτό, ήμουν…. χαζο-ερωτευμένη με τους ανθρώπους που τους άφηνα να μου το κάνουν όλο αυτό».

Και πρόσθεσε: «Μου έχει προτείνει ο Αποστόλης πολλές φορές να εγκαταλείψουμε την Αθήνα και να ζήσουμε κάπου μακριά οι δύο μας και του απάντησα αρνητικά. Δεν μπορώ τώρα ξαφνικά να του πω “Ναι” σε κάτι που έχω απαντήσει αρνητικά. Μου έχει πει να τα παρατήσουμε όλα και να φύγουμε σε ένα βουνό. Μπορεί του χρόνου να μου αλλάξει το μυαλό».