Έλενα Χριστοπούλου: "Επειδή αυτά τα..." - Η πρώτη αντίδραση μετά τη νίκη στη διαμάχη με τον Καλλίτση

Όσα είπε on camera μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου:

Στα δικαστήρια εδώ και πολύ καιρό βρίσκονται η Έλενα Χριστοπούλου και ο Πάνος Καλλίτσης μετά το χωρισμό τους. Πρόσφατα μάλιστα, η manager μοντέλων πέτυχε μια σημαντική νίκη. Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Μαρία Ηλιάκη αλλά και ακόμη ένα στενό της πρόσωπο, απαλλάχτηκαν από τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ψευδορκία κατά συρροή και απόπειρα απάτης στο δικαστήριο.

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend λοιπόν, την συνάντησε λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ και η δημοσιογράφος την ρώτησε για το γεγονός.

Η πρώτη δήλωση της Χριστοπούλου μετά την απόφαση

«Δόξα το Θεώ όλα καλά. Επειδή αυτά τα θέματα είναι σοβαρά, για μένα τουλάχιστον, δεν μπορώ να μιλήσω για θέματα που αφορούν στη ζωή μου στο πεζοδρόμιο. Όλα καλά, όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα μου δουλειά» αρκέστηκε να δηλώσει η Έλενα Χριστοπούλου.

Η νίκη του Καλλίτση και η εξόφληση των χρεών της Χριστοπούλου

Για την ώρα τέλος έχει λάβει η δικαστική διαμάχη του Πάνου Καλλίτση και της Έλενας Χριστοπούλου, έπειτα από την νίκη του κομμωτή (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις μετά την αθώωση του), και έτσι η γνωστή μάνατζερ προχώρησε στην εξόφληση των χρεών της, τις οποίες της επέβαλε το Δικαστήριο μετά την απόρριψη της αγωγής εναντίον του .

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το protothema.gr η ίδια το μεσημέρι της Πέμπτης 8/9 προχώρησε στην τακτοποίηση της οφειλής των 8.000 ευρώ, δηλαδή στο ποσό που κόστισαν τα δικαστικά έξοδα που επιδίκασε το Εφετείο Αθηνών μετά την απόρριψη της αγωγής εναντίον του πρώην συζύγου της, προκειμένου να ξεμπλοκαρει τους τραπεζικούς της λογαριασμους που είχαν δεσμευθεί.

Η μάνατζερ πιο συγκεκριμένα μετέβη πριν λίγη ώρα στο δικηγορικό γραφείο των κυρίων Νίκου και Τέλλου Αγαπηνου στο Ψυχικό, οι οποίοι εκπροσωπουν τον κομμωτή προκειμένου να τακτοποιήσει την οφειλή της.