«Έχω υποστεί ψυχικό βιασμό» - Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Καλλίτση μετά τη νίκη της δίκης με την Έλενα Χριστοπούλου

«Αισθάνομαι υπερήφανος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω υποστεί ψυχικό βιασμό» - Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Καλλίτση μετά τη νίκη της δίκης με την Έλενα Χριστοπούλου

Αφού ο Πάνος Καλλίτσης κέρδισε την δικαστική διαμάχη με την Έλενα Χριστοπούλου και της έστειλε και κατασχετήριο, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 7/9, για τα συναισθήματά του μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Εξήγησε, λοιπόν, πως τόσα χρόνια ένιωθε πολύ άσχημα και η ψυχολογία του ήταν στα τάρταρα, ωστόσο πλέον είναι ανακουφισμένος και ευτυχισμένος με την απόφαση του δικαστηρίου. Για την πρώην σύζυγό του δεν είπε πολλά, παρά μόνο να είναι καλά στη ζωή της. Η ομάδα της εκπομπής, όμως, αποκαλυψε πως εκείνη θα χρειαστεί να πληρώσει όλα τα δικαστικά έξοδα τα οποία αγγίζουν τις 8.000 ευρώ.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλλίτση μετά τη νίκη της της δίκης με την Έλενα Χριστοπούλου

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι 5 χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό. Όταν υπάρχει ύβρις και αδικία, επέρχεται η νέμεσις. Αυτό αισθάνομαι. Εγώ αισθάνομαι υπερήφανος για τα ελληνικά δικαστήρια που βασίζονται σε αποδείξεις και όχι σε λόγια του αέρα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό που βλέπω και παρατηρώ είναι ότι ζούμε σε μία εποχή παραπληροφόρησης και fake news και άλλα βγαίνουν, άλλα λέγονται, για ευνόητους λόγους».

±«Να' ναι καλά», δήλωσε απλώς για την πρώην του, την οποία θεωρεί πως δεν θα χρειαστεί να την ξαναδεί.

Η τοποθέτηση της Μαρίας Ηλιάκη για τη διαμάχη του Καλλίτση με την πρώην του

Είναι γνωστό, πως η Έλενα Χριστοπούλου είχε μια δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, για την οποία πλέον έχει βγει απόφαση μετά από όλη τη δημοσιότητα, που πήρε το ζήτημα αλλά και την τεράστια ταλαιπωρία των εμπλεκόμενων.

Είναι επίσης γνωστό, πως ανάμεσα στους μάρτυρες, που είχε η managers στο πλευρό της ήταν και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία κατηγορήθηκε για ψευδορκία. Το όλο θέμα πέρασε από πολλές φάσεις και αφού τα πράγματα ξεκαθαρίστηκαν, το μεσημέρι της Τετάρτης η Ηλιάκη έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα από τον λογαριασμό της στο instagram.

«Ως ένας άνθρωπος που αγαπά και τιμά πολύ την αλήθεια έχω αισθανθεί πάρα πολύ άσχημα τα τελευταία 4 χρόνια να βλέπω το όνομά μου δίπλα σε ανακριβείς τίτλους και ρεπορτάζ που αφορούσαν στη μήνυση του κύριου Καλλίτση εις βάρος μου σχετικά με την υπόθεση της Έλενας Χριστοπούλου.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη μεγάλη μου ανακούφιση και ευγνωμοσύνη για την απόλυτη και αμετάκλητη δικαίωσή μου με την απαλλαγή μου από την κατηγορία της μήνυσης. Για όλα όσα πέρασα τα τελευταία χρόνια επιφυλάσσομαι για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μου».

Μαρία Ηλιάκη ξέσπασμα