Ο Πάνος Καλλίτσης έστειλε κατασχετήριο στην Έλενα Χριστοπούλου - Πήρε η ''μπάλα'' και τον ΣΚΑΪ

Κόντρα δίχως τέλος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Πάνος Καλλίτσης έστειλε κατασχετήριο στην Έλενα Χριστοπούλου - Πήρε η ''μπάλα'' και τον ΣΚΑΪ

Η απόφαση για την δικαστική διαμάχη, που έχει ανοίξει ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και τον Πάνο Καλλίτση έχει βγει, ωστόσο βλέπουμε τα ζητήματα μεταξύ των δύο να συνεχίζουν να απασχολούν τα μέσα.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 7/9 μέσα από το Super Κατερίνα έγινε γνωστό, πως ο κομμωτής έστειλε κατασχετήριο στη manager μετά την αθώωση του από το δικαστήριο, καθώς η τελευταία κατηγορήθηκε για ψευδορκία. Το εξώδικο ωστόσο δεν έχει πάει στην ίδια αλλά στο κανάλι, που ανήκει και μέσα από την εκπομπή επικοινωνήθηκαν οι δηλώσεις της δικηγόρου της.

Tι συμβαίνει με το κατασχετήριο του Καλλίτση στη Χριστοπούλου

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλλίτση για την αντιδικία με την Έλενα Χριστοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 16/2 ο Πάνος Καλλίτσης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην απόρριψη της αγωγής των μαρτύρων και την αντιδικία με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Όλα αυτά έχουν δοθεί, έχει κλείσει για μένα όλη αυτή η υπόθεση. Έχουν δοθεί όλα στους δικηγόρους και τα κάνουν όλα όπως πρέπει. Είναι υποθέσεις που είναι εν εξελίξει και περιμένω τις αποφάσεις της δικαιοσύνης» ανέφερε ο γνωστός κομμωτής.