«Κόψε τις συνεντεύξεις, δεν έχω δει χειρότερες» - Ασύλληπτο "άδειασμα" από τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τον Νίκο Μουτσινά

«Πασχίζω να μην χάσω εκπομπή του, όμως...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κόψε τις συνεντεύξεις, δεν έχω δει χειρότερες» - Ασύλληπτο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας δημοσιογράφος ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του και πάντα εκφράζει την άποψή του, ακόμη κι όταν γνωρίζει πως μπορεί να πληγώσει ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να έχει και φιλικές σχέσεις (δείτε εδώ το σχόλιο για την Τούνη που "μάζεψε" εξαιτίας του Αλεξάνδρου).

Επομένως, μόλις είδε την συνέντευξη της Καρολίνας Καλύβα, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star στο Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΪ (δείτε την εδώ), θέλησε να κάνει πει την γνώμη του για τον τρόπο που αυτή πραγματοποιήθηκε, αλλά και τον τρόπο που το χειρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την Super Κατερίνα, την Τρίτη 31/1.

Τα αιχμηρά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Νίκο Μουτσινά

«Η Καρολίνα ήταν μία απ’ τα ίδια, τώρα γυρίζει στις διάφορες εκπομπές του ΣΚΑΪ. Ήταν διάτρητη λογικής, δικαιοσύνης και αισθήματος. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ξέρει τη βαθιά μου εκτίμηση από τότε που πρωτοξεκίνησε, γιατί είμαι αυτός που τον πρότεινε στον αείμνηστο Κοντομηνά» ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πασχίζω να μην χάσω εκπομπή του. Όμως δεν έχω δει γενικά χειρότερες συνεντεύξεις, γιατί συνεχίζει το στυλ που έχει. Μια συνέντευξη έχει νόμους και κανόνες. Αν εξαιρέσεις τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που τον κουκούλωσε σε αυτό το στυλ, μεγάλες προσωπικότητες παίζουν σε μία έδρα που δεν είναι συνέντευξη» πρόσθεσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Δεν το κράτησε, έδωσε τη δυνατότητα στην Καρολίνα να είναι χειριστική. Δηλαδή ο Μουτσινάς ήταν ουραγός της ηθικής, της νόησης και της λογικής της. Εν ολίγοις, ήταν μία κάκιστη συνέντευξη. Αγαπημένε μου Νίκο, με τη βαθύτατη εκτίμηση που σου ‘χω, κόψε τις συνεντεύξεις» είπε κλείνοντας το σχόλιό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.