MasterChef: «Σίγουρα πιο αντράκι από σένα» - Έξαλλος ο Αιμίλιος με συμπαίκτη του

Προηγήθηκε σπόντα,σύμφωνα με αυτόν!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
MasterChef: «Σίγουρα πιο αντράκι από σένα» - Έξαλλος ο Αιμίλιος με συμπαίκτη του

Το πρωί της Δευτέρας (30/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή Breakfast@Star βρέθηκε καλεσμένος ο Αιμίλιος, ο πρώην διαγωνιζόμενος του Masterchef. Το νεαρό αγόρι που με την οντισιόν του συγκίνησε πολύ το κοινό (δείτε την εδώ) μίλησε στην εκπομπή του Star και σχολίασε διάφορα στιγμιότυπα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ακόμη, μεταξύ άλλων ο Αιμίλιος, ανέφερε και περιστατικό με έναν συμπαίκτη του, που τον πρόσβαλε σαν άνθρωπο με την ειρωνική σπόντα που του είχε πεί.

Η αποκάλυψη του Αιμίλιου από το Masterchef για συμπαίκτη του

Ο νεαρός παίκτης είχε δηλώσει πως χρειάζεται τα χρήματα του επάθλου, καθώς είναι σε διαδικασία φυλομετάβασης. Ο Αιμίλιος, λοιπόν, δεν κατάφερε να πάρει λευκή ποδιά κι έτσι αποχώρησε την Παρασκευή από τον διαγωνισμό. Σήμερα που βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, εξομολογήθηκε τι συνέβη με τον... Σταύρο.

«Δεν χάρηκα καθόλου που πήρε ο Σταύρος τη λευκή ποδιά. Όσο ήμασταν στο ξενοδοχείο, πριν το δοκιμαστικό, είχαμε καθίσει σε ένα σαλονάκι. Ήμασταν σε έναν καναπέ 4-5 άτομα και πάνω σε μια συζήτηση μού είπε “τι αντράκι είσαι εσύ”.

Δεν απάντησα γιατί δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνεται. Εγώ το πήρα ειρωνικά αυτό που είπε. Κάποιος άλλος του απάντησε “σίγουρα πιο αντράκι από σένα”, η Αγγελική το είπε. Δεν απολογήθηκε, σηκώθηκε κι έφυγε», είπε ο Αιμίλιος.

Ο Αιμίλιος είπε επίσης: «Είναι ένα παιχνίδι που η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν χρειάζομαι τη συγγνώμη κανενός».