Κωστας Αναγνωστόπουλος: Ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε ο μισθοφόρος πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

Είναι η αδυναμία του

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @kost4s)
(instagram / @kost4s)

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι από τους πιο συγκοτημένους παίκτες του Survivor All Star. Είναι αρχετά ήσυχος άνθρωπος, αν και το επάγγελμα του είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτον. Αυτό φαίνεται και από την συμπεριφορά τυο μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, που μπήκε για δεύτερη φορά (δείτε εδώ μερικές στιγμές του).

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βέβαια, είναι γνωστός και για την αγάπη που έχει στην οικογένεια του, όπως και με την αδελφή του που δεν χάνει κανένας από τους δύο στιγμή να το δείχνει, είτε με αναρτήσεις τους, ε΄πιτε από τα όσα έχουν δηλώσει ο ένας για τον άλλον (δείτε εδώ). Δεν ήταν όμως η τελευταία που είδε πριν φύγει για το Survivor All Star.

Με ποιον βρέθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πριν φύγει για το Survivor All Star

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πήγε για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο ενώ έχει στο παρελθόν συμμετάσχει και σε άλλο ριάλιτι επιβίωσης. Για τρίτη φορά λοιπόν στα ξένα, στην πείνα και στην κακουχία, ο γνωστός σε όλους ως μισθοφόρος και επιχειρηματίας, βρίσκεται αυτή την περίοδο στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor.

Ο ίδιος, όταν έχει το κινητό του είναι πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πριν ταξιδέψει λοιπόν για Άγιο Δομίνικο, είχε πόστάρει μια φωτογραφία στην οποία τον είδαμε να αποχαιρετά ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα! Αυτό δεν ήταν άλλο από την γιαγιά, στην οποία ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει τρελή αδυναμία.

«Βραδινό αποχαιρετιστήριο ξύπνημα. Γιαγιά (94) και ξεμάτιασμα κάθε μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στη λεζάντα του.

Η τελευταία ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου πριν φύγει για Survivor

Το Νοέμβριο του 2018 ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και άλλοι 7 παίκτες από τα προηγούμενα Survivors, μπήκαν στο παιχνίδι “Nomads” στη Μαδαγασκάρη. Λίγο πριν μπει στο παιχνίδι ο Κωνσταντίνος, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:

“”ΕΜΠΡΟΣ…… ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ….” ……και το πειρατικό μας άπλωσε στον αέρα το μελανοπόρφυρο λάβαρο του…. Ο βορεινός οίαξ φούσκωσε τα πανιά του…. Ακόμα και ο Ήλιος χαμήλωσε το βλέμμα του καθώς το σκαρί ξεμάκρυνε στον ορίζοντα…. για το επόμενο ρεσάλτο, για τις νέες προκλήσεις…. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…..”