«Έχουμε παρεξηγηθεί χωρίς...» - Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στα "καρφιά" του Ανδρέα Μικρούτσικου

Δεν το πήρε και κατάκαρδα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχουμε παρεξηγηθεί χωρίς...» - Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στα

Την Δευτέρα 30/1 βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, η Καρολίνα Καλύβα μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star. Η ίδια, παρόλο που είναι το "καυτό" θέμα των τελευταίες ημερών μετά το φιλί που αντάλλαξε με τον Μάριο Πρίαμο απατώντας τον Μπο, δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες για όλο αυτό στον Νίκο Μουτσινά και έμεινε μόνο στα βασικά για το παιχνίδι, αλλά και την γνωριμία της με τον Κύπριο (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, παρακολουθώντας την συνέντευξη αυτή, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος και κατά τη διάρκεια του Super Κατερίνα, την Τρίτη 31/1, σχολίασε πως δεν μπορεί καν να παρακολουθεί αυτό το κομμάτι της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, ενώ είπε πως θα έπρεπε μάλιστα να κοπεί.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Με την σειρά του, λοιπόν, ο παρουσιαστής του αντίπαλου σταθμού, θέλησε να απαντήσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας, εξηγώντας πως κατανοεί όσα ειπώθηκαν και τον λόγο που ειπώθηκαν, ωστόσο επιμένει πως δεν του αρέσει ο παραδοσιακός τρόπος της συνέντευξης και θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό.

«Έχουμε παρεξηγηθεί χωρίς λόγο. Δεν κάνω συνεντεύξεις, κάνω κουβέντα. Καταλαβαίνω τι εννοεί, αλλά δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα. Το είδαμε σήμερα στη Φαίη, θα το δούμε και σε εσάς, αν έρθει. Εννοώ ότι κάθε εκπομπή κάνει το δικό της. Εγώ εδώ είμαι λίγο πιο… ρόδα, τσάντα και κοπάνα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Τι σημαίνει “ουραγός”, θα μου πείτε; Τελευταίος; Τελευταίο δεν με έχουν πει. Αυτός που βρίσκεται στην οπισθοφυλακή, από πίσω! Το κρατάω, ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ πολύ τον Αντρέα γιατί λέει και τα πολύ καλά».