Ανακοινώθηκε στον αέρα του ΑΝΤ1 από τον Νίκο Ζωιδάκη - Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά

Τι συμβαίνει μετά το χειρουργείο του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε στον αέρα του ΑΝΤ1 από τον Νίκο Ζωιδάκη - Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά

Στις αρχές του μήνα, ο Βασίλης Καρράς βρέθηκε στο νοσοκομείο για ένα προγραμματισμένο χειρουργείο του και ακύρωσε τις εμφανίσεις του γεγονός που ανησύχησε το κοινό του, μιας και έχει περάσει πολλά το τελευταίο διάστημα όσον αφορά την υγεία του. Η εικόνα του, μάλιστα, τόσες ημέρες μετά από αυτό, είναι αρκετά τρομακτική, μιας και ο καλλιτέχνης έχει αδυνατίσει πολύ, τα μαλλιά και τα μούσια του έχουν γίνει γκρίζα και δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που βλέπαμε τόσο καιρό. (δείτε τον εδώ).

Παρόλα αυτά, ήρθε για να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, ένας καλός του φίλος μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Τρίτη 31/1. Ο λόγος για τον Νίκο Ζωιδάκη, ο οποίος αφού μίλησε για την δική του καριέρα, ρωτήθηκε για την συνεργασία του με τον λαϊκό τραγουδιστή και έτσι αποκάλυψε πως είναι πλέον μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά

«Ο Βασίλης Καρράς είναι κομμάτι της δικής μου ζωής. Είναι οικογένειά μου. Εκτός ότι μου βάφτισε τη μικρή μας κόρη, είμαστε και πολύ δεμένοι φίλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι πολύ καλά και είναι πιο δυνατός από ποτέ. Έχει την υγεία του, την ωραία του οικογένεια και έχει όλη τη διάθεση αυτή που χρειάζεται για να επανέλθει σε λίγο καιρό πάλι και να μας “πάρει” τα μυαλά. Μια χαρά είναι ο άνθρωπος», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον Νότη Σφακιάνάκη: «Λείπει από τη μουσική σκηνή. Είναι ένας πολύ μεγάλος τραγουδιστής».