Τρομακτικά αδύνατος με γκρίζο μαλλί και μούσια - Η εικόνα του Βασίλη Καρρά μετά το χειρουργείο

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρομακτικά αδύνατος με γκρίζο μαλλί και μούσια - Η εικόνα του Βασίλη Καρρά μετά το χειρουργείο

Το Νοέμβριο του 2022 ο Βασίλης Καρράς πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του. Για την ακρίβεια αυτό που είχε γίνει γνωστό ήταν πως νοσηλεύτηκε στο «Διαβαλκανικό» νοσοκομείο και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Λίγες ημέρες μετά ανάρρωνε στη φάρμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας από που και κατάγεται. Δίπλα του πάντα η οικογένειά του (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες της συζύγου του).

Μάλιστα, η περιπέτειά του αυτή ήταν και η αιτία για να ακυρωθεί τελικά η συνεργασία του με την Πάολα στο Fever, με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει τελικά τη θέση του.

Η «Espresso» εντόπισε τον δημοφιλή λαϊκό βάρδο στην ψαροταβέρνα «Πρίγκιπας», στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, όπου ο ίδιος φωτογραφήθηκε κιόλας με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Πως είναι σημερα ο Βασίλης καρράς περιπέτεια υγείας

Ευδιάθετος μεν, εμφανώς ταλαιπωρημένος δε, με σχεδόν λευκά μαλλιά και μούσια, ο Βασίλης πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τους άλλους πελάτες, αφού δύσκολα αναγνωρίζεται με αυτήν την εικόνα. Τον κατάλαβαν, ωστόσο, από τη βαριά χαρακτηριστική φωνή του, καθώς μιλούσε με την παρέα του στο εστιατόριο και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, με τον τραγουδιστή να τους καλοδέχεται.

Υπενθυμίζουμε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Βασίλης Καρράς αντιμετώπισε θέμα υγείας, καθώς και τον Μάρτιο της περασμένης χρονιάς είχε διακομιστεί εκτάκτως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους στο στομάχι ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο. Πλέον, ο καλλιτέχνης έχει αρχίσει να επανέρχεται στις χαρές της καθημερινότητάς του, όπως να βρίσκεται με τους φίλους του στη συμπρωτεύουσα. Για να δούμε πότε θα επανέλθει και στις πίστες!

Η σημερινή εικόνα του Βασίλη Καρρά

Βασίλης Καρράς πως είναι σήμερα