My style rocks: Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια η... - «Θα σας καμαρώνω από το σπίτι μου»

Οι αντιδράσεις των κοριτσιών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια η... - «Θα σας καμαρώνω από το σπίτι μου»

Στο σημερινό (31/1) επεισόδιο στο My style rocks είδαμε να συμβαίνουν πολλά και διαφορετικά, αφού δεν έλειπαν οι εντάσεις ανάμεσα στα κορίτσια και την κριτική επιτροπή, αλλά ούτε και οι εκπλήξεις (δείτε εδώ σε ποια έγινε πρόταση γάμου).

Και αφού η Τζωρτζίνα είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και η Σελένη είχε εκνευριστεί με την Παπαγεωργίου στη συνέχεια δικαιώθηκε, καθώς αναδείχθηκε νικήτρια της εβδομάδας παίρνοντας τις 2.500 ευρώ.

«Το φοράς που το φοράς το φόρεμα, που είναι μία σκέτη αλυσίδα, πήγαινέ το ένα βήμα παραπέρα και κάν' το σαν τη Ζόι Κράβιτς στο Met Gala, να είσαι ολόγυμνη. Βάλε ένα κομπινεζόν ή μία ολόσωμη φόρμα στο χρώμα του δέρματός σου και να είμαστε ακριβώς στο κόνσεπτ», είχε πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Δεν με ενδιαφέρει να αντιγράφω εικόνες. Γιατί όταν πας να αντιγράψεις κάποιον ενδεχομένως δεν πετυχαίνει κιόλας. Θεωρώ και μεγάλη αδικία που κρίνομαι έτσι τώρα αλλά τέλος πάντων», είπε η Σελένη με την Ηλιάνα να απαντάει: «'Εχω προλάβει να κρίνω ας πούμε; Σε ενδιαφέρει να είσαι εντός κόνσεπτ; Με άφησες να ολοκληρώσω; Στενοχωριέμαι που η Σελένη δεν με αφήνει να κάνω έναν πρόλογο για να καταλήξω σε ένα συμπέρασμα, έχει λάθη το λουκ».

Η ώρα της αποχώρησης έφτασε και μετά από την αιτιολογία του εκάστοτε κριτή για το που ήθελε ο καθένας να δώσει την ψήφο του είδαμε την Τζωρτζίνα, που λίγο νωρίτερα είχε δεχτεί και πρόταση γάμου να αποχωρεί με ανάμεικτα συναισθήματα, αφού έχασε στο παιχνίδι, αλλά κέρδισε στην αγάπη.

Η παίκτρια που αποχώρησε από το My style rocks την Τρίτη 31/1