Η ανάρτηση κόλαφος της κόρης της Δέσποινας Βανδή, Μελίνας Νικολαΐδη - «Το να είναι χοντρός...»

Έστειλε δυνατό μήνυμα στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κυρίως στο προφίλ της στο Instagram, όπου μοιράζεται διάφορες σκέψεις της αλλά και στιγμές από την καθημερινότητα της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Λονδίνο όπου σπουδάζει υποκριτική.

Δεν είναι λίγες μάλιστα και οι φορές που έχει μοιραστεί διάφορες στιγμές με τον σύντροφό της, είτε κοινές είτε από το γυμναστήριο του, όπου πηγαίνει και γυμνάζεται και οι μητέρα της - δείτε εδώ στιγμιότυπα.

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να μένει στο Λονδίνο για τις σπουδές της ωστόσο, με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκει παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και γυρνάει στην πατρίδα της για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα και να περάσει μερικές στιγμές με τον σύντροφό της.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Μελίνας Νικολαΐδη στο Instagram

Πριν από μερικές ώρες όμως, η Μελίνα έκανε μια εντελώς διαφορετική ανάρτηση, η οποία πέρασε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα προς όλους και όλες...

«To να είσαι χοντρός και queer είναι ήδη μη αποδεκτό αλλά ο Sam Smith, που είναι χοντρός, queer και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, είναι αυτό που εξωθεί τους ανθρώπους στα άκρα. To να βλέπεις κάποιον να ζει την καλύτερή του ζωή αντιπροσωπεύοντας συγχρόνως μία ταυτότητα που η κοινωνία κρίνει ως λανθασμένη, προκαλεί μόνο όσους είναι μίζεροι με τους εαυτούς τους» ανέφερε το story που βρίσκεται εντελώς σύμφωνη την νεαρή κοπέλα.

Μελίνας Νικολαΐδη instagram

Το σπίτι της στο Λονδίνο

Το σπίτι της στο Λονδίνο είναι το προσωπικό της καταφύγιο, όπου ηρεμεί και ξεχνιέται από τις εντάσεις της καθημερινότητας.

Με έναν πιο μίνιμαλ τρόπο έχει φτιάξει το σπίτι της, η κόρη της Δέσποινας Βανδή, καθώς κερδίζει αυτόν που βλέπει την φωτογραφία, φανταστείτε πως θα ήταν αν βρισκόμασταν εκεί. Μέσα από δυο αναρτήσεις της, η Μελίνα Νικολαϊδη έδειξε στος ακολουθους της, πως βρίσκεται στο Λονδίνο μακριά από όλους, όσους πέρασε τις χριστουγεννιάτικες γιορτές.

Μελίνας Νικολαΐδη φωτογραφίες σπίτι Λονδίνο

Μελίνα Νικολαΐδη σπίτι Λονδίνο