«Φοβήθηκε ότι θα κινδυνεύει το μωρό» - Συγκλονίζει ο Τουτουντζής για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιδιά να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φοβήθηκε ότι θα κινδυνεύει το μωρό» - Συγκλονίζει ο Τουτουντζής για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα

Ο Παντελής Τουτουντζής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο αγαπημένος make up artists των διασήμων, μίλησε μεταξύ άλλων για την κολλητή του φίλη, Ελένη Φουρέιρα που περιμένει με τον Αλμπέρτο Μποτία το πρώτο τους παιδάκι.

Αποκάλυψε τον τρόπο και την αντίδραση που είχε όταν τους ανακοίνωσε πως είναι έγκυος, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνη της. Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σύντροφό της.

Οι αποκαλύψεις του Τουτουντζή για την εγκυμοσύνη της Φουρέιρα

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιδιά να σου συμβαίνει κάτι αγχωτικό κάτι που έχει να κάνει με τόσο σοβαρό, τόσο προσωπικό αν θέλεις και να ακούς παράλληλα σε μια τηλεόραση ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό, ενώ εσύ ανησυχείς ότι δεν θα συμβεί», εξομολογήθηκε.

Σε ερώτηση αν υπήρχαν στιγμές που μπορεί να κινδύνευσε το μωράκι απάντησε: «Φαντάζομαι».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της: «Διακοπές ήμουν στην Κρήτη, και θυμάμαι ότι πρέπει να λιποθύμησα και να συνήλθα 3-4 φορές. ήταν κραυγή όχι ατάκα».

Να σημειωθεί πως και ο Παντελή Τουτουντζής έχει δυο παιδάκια τα οποία μεγαλώνει με τον σύντροφο του - δείτε φωτογραφία του.

Ο τρόμος που έζησε η Φουρέιρα στους πρώτους μήνες κύησης

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα.Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλµπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς.

Ο Αλµπέρτο είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες, και μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης µου πέρασα αρκετά δύσκολες στιγμές. Στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα μια σοβαρή αποκόλληση, που µε ανάγκασε να ακυρώσω όλες µου τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι για περίπου τρεις μήνες.

Ήταν µια δύσκολη περίοδος. Στενοχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σ’ ένα κρεβάτι να διαβάζω άρθρα σε sites για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη µου ή να ακούω ανθρώπους σε τηλεοπτικές εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί. ∆εν κατηγορώ κανέναν. Κατανοώ ότι όλοι κάνουν τη δουλειά τους. Απλώς για µένα αυτό ήταν βάρβαρο. Ας πούµε ότι ήταν µια στιγµή που θα προτιµούσα να µην ξέρουν ούτε το όνοµά µου», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα στην Vogue.