«Έχω μιλήσει με τους δικηγόρους μου και...» - Τι συμβαίνει με την μήνυση 100.000 ευρώ του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Τζέιμς Καφετζή

Όλα ξεκίνησαν μετά την αποχώρηση του από το Survivor

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω μιλήσει με τους δικηγόρους μου και...» - Τι συμβαίνει με την μήνυση 100.000 ευρώ του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Τζέιμς Καφετζή

Την ώρα που επικρατεί ένας χαμός με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα μετά την αποβολή τους από το Survivor All Star, πολλοί άλλοι παίκτες οι οποίοι δεν βρίσκονται στο ριάλιτι φέτος, μιλούν για τα γεγονότα (δείτε εδώ ποιος άντρας θα αποβληθεί μετά τις δύο γυναίκες και γιατί). Ένας από αυτούς είναι και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Τζέιμς Καφετζής φαίνεται πως είχε και εκείνος κινητό στο παιχνίδι, αλλά ο Ατζούν δεν έκανε τίποτα γι' αυτό και το παράβλεψε.

Εκείνος, όμως, μίλησε στο Breakfast at Star την Τετάρτη 1/2 και δεν αναφέρθηκε καθόλου σε αυτό το ζήτημα, αλλά αντιθέτως, αποκάλυψε για την οικονομική του διαμάχη με τον Ατζούν μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Καφετζής αυτή τη στιγμή φαίνεται πως χρωστάει 100.000 ευρώ στον Τούρκο παραγωγό, εφόσον εκείνος του έκανε μήνυση.

Η αλήθεια για την μήνυση του Ατζούν στον Τζέιμς Καφετζή

Πολλοί θα ανησυχούσαν στη θέση του, αλλά εκείνος δεν δείχνει να πτοείται. Ο λόγος πίσω από την κίνηση αυτή είναι η συμμετοχή του επιχειρηματία στο μουσικό σόου, Just The 2 of Us, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας κατά την άποψή του, εφόσον οι δικηγόροι του προσπαθούν να βρουν μία λύση ήδη.

«Είναι για την συμμετοχή μου στο J2US. Θα δούμε, έχω μιλήσει με τους δικηγόρους μου και περιμένω κάποια εξέλιξη, δεν ξέρω κάτι ακόμα», είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο όταν τον ρώτησε για το τι συμβαίνει με αυτό το θέμα στη ζωή του.

Ποιος έκλεψε φαγητό από την καλύβα του σεκιουριτά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 28/1 ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor (δείτε εδώ το σχόλιο που έκανε στο Twitter για τον Σάκη Κατσούλη) σχολίασε τις εξελίξεις στον φετινό All Star κύκλο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το σκηνικό με τους συμπαίκτες του που είδε να προσπαθούν να κλέψουν φαγητό από την καλύβα ενός σεκιουριτά.

«Εγώ αυτή την καλύβα τη γνωρίζω, γιατί εμείς πηγαίναμε εκεί για να τρώμε. Ήταν γύρω στα 300 μέτρα μέσα στο δάσος. Ήταν το ρουμάνικο Survivor, αν θυμάμαι καλά, κι όποτε βλέπαμε τη βάρκα με τους παίκτες να φεύγει, ξέραμε ότι εκεί είναι μόνος του ο σεκιουριτάς.

Λέμε μια μέρα με τον Νίκο Μπάρτζη: είναι ώρα για μεσημεριανό. Βάζουμε τα αντιανεμικά, φτάνουμε στην καλύβα και πετυχαίνουμε να είναι ήδη εκεί ο Μπόγδανος με τη Χαμπέρη… και να ‘ναι ο σεκιουριτάς σε μια καρέκλα να κάθεται και να αγναντεύει τη θάλασσα. Ο Μπόγδανος από πίσω σαν τον Ροζ Πάνθηρα προσπαθούσε να μπει κρυφά.

Μου λέει ο Μπάρτζης: την πατήσαμε, μας πρόλαβαν. Του λέω: περίμενε. Σκύβω, παίρνω μία πέτρα, την πετάω στον τοίχο της καλύβας, γυρνάει ο σεκιουριτάς, βλέπει τον Μπόγδανο και τη Χαμπέρη, τους παίρνει στο κυνήγι μες στο δάσος και μπαίνουμε μετά εμείς με τον Μπάρτζη κύριοι και παίρνουμε καφέδες, τσάγια, ζάχαρες. Ήταν φαγητά του σεκιουριτά, αυτοί κάθε Κυριακή έτρωγαν μπέργκερ, Κάθε φορά που πηγαίναμε για φαγητό με τον Μπάρτζη μας ρουφιάνευαν. Και είχαμε μαζευτεί όλοι μαζί μια μέρα και λέμε: δεν ρουφιανεύουμε, γιατί δεν υπάρχει λόγος», είπε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Καφετζής.