Survivor All Star: «Να θυμίσω ότι ο Τζέιμς...» - Ξέσπασε ο Παππάς για τον Μπάρτζη και τον Καφετζή μετά την αποβολή της Ασημίνας & της Δαλάκα

Είχε και αυτός κινητό στο παιχνίδι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Τρίτης 31/1, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα "ξεμπροστιάστηκαν" από τον Νίκο Μπάρτζη για την χρήση κινητού τηλεφώνου κρυφά από όλους στο νησί του Survivor All Star και πέρα από το γεγονός ότι έγινε χαμός στο συμβούλιο, οι δυο τους αποβλήθηκαν μια και καλή από το παιχνίδι (δείτε εδώ όσα δεν έδειξαν οι κάμερες μετά την αποβολή).

Από εκείνη τη στιγμή, οι παίκτες της μπλε ομάδας είναι εξαγριωμένοι, αλλά δεν είναι οι μόνοι. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ, δύο παίκτες του Survivor 5 οι οποίοι είχαν επίσης κατηγορηθεί πως έπιασαν κινητό στα χέρια τους, αλλά δεν αποβλήθηκαν, ξέσπασαν μέσα από τα social media τους με αναρτήσεις "φωτιά" (δείτε τες εδώ).

"Κόλαφος" ο Αλέξης Παππάς για τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor All Star

Για όλο αυτό το σκηνικό μίλησε και ο Αλέξης Παππάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το πρωί της Τετάρτης 1/2, ο οποίος όμως δεν έμεινε μόνο στην παράβαση των κανόνων από τις δύο γυναίκες, αλλά "άδειασε" με λίγα λόγια τον Νίκο Μπάρτζη, διότι και ο ίδιος στον προηγούμενο κύκλο έκανε συνεχώς βόλτες στο νησί μαζί με τον τότε φίλο του, Τζέιμς Καφετζή, για τον οποίο ο Ατζούν είχε αφήσει να εννοηθεί πως είχε κινητό μαζί του κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης.

«Σωστά έπραξε η παραγωγή και τιμώρησε την παράβαση με αποχώρηση. Ο Ατζούν στην αναφορά που έκανε όταν ήταν στην Αθήνα πριν 2 μήνες, είπε ότι δεν θα επιτρέψει ξανά συμπεριφορές όπως αυτή του James, αφήνοντας να εννοηθεί πως είχε κινητό. Να θυμίσω ότι ο Τζέιμς ήταν κολλητός του Νίκου και τους άρεσε πολύ να κάνουν βόλτες στο δάσος σε καθημερινή βάση. Τότε μάλλον ήταν δίκαιο για όλους τους άλλους παίκτες», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Αλέξης Παππάς Survivor All Star

Στη συνέχεια, ο ίδιος επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία σημείωσε το εξής σχόλιο: «Ρουφιάνα ζωή, που κάποιους τους κάνεις να σου μοιάζουν τόσο».

Αλέξης Παππάς ανάρτηση